ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ

Έπειτα από περίπου 15 μέρες και, αφού μας ακολούθησε η πλειοψηφία του αθλητικού Τύπου, διαπιστώσαμε τις πρώτες ρωγμές στο νέο διοικητικό σχήμα του «τριφυλλιού», στον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό.

Η επίθεση που εξαπέλυσε ο Ντομινίκ Γουίλκινς εναντίον του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου συνδέθηκε από την πλειοψηφία του Τύπου ως μία αντίδραση για το θέμα του γηπέδου, επειδή αποτελεί κοινό μυστικό στα αθλητικά στέκια ότι τα δύο αδέρφια επιθυμούν να υπάρχει το όνομα του Παναθηναϊκού στο νέο γήπεδο. Κάποιοι, μάλιστα, προχώρησαν και συνέδεσαν τα παράπονα του Γουίλκινς με τις αναφορές που υπήρξαν και για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, δηλαδή το ερασιτεχνικό σωματείο, στο οποίο προεδρεύει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Τα δύο αδέρφια, βέβαια, έχουν προσφέρει τα πάντα στον Παναθηναϊκό. Κάτι που αναγνωρίζουν φίλοι και αντίπαλοι. Γι’ αυτό κράτησαν χαμηλούς τόνους, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα κυρίως στην ποδοσφαιρική ομάδα. Αλλά, όπως λένε όσοι γνωρίζουν, «δεν πρόκειται να αφήσουν να τους προσβάλλουν βάναυσα από τη στιγμή που δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα με τη στάση τους από την ημέρα που ανακατεύθηκαν με την ομάδα».

Τι θα συμβεί από ‘δω και πέρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Όπως, όμως, λέγεται και γράφεται, το επόμενο δίμηνο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των ισορροπιών στον Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η συμφωνία του περασμένου Απριλίου προβλέπει την αλλαγή φρουράς στην ΠΑΕ κάθε καλοκαίρι. Μέχρι τότε, όμως, θα ‘χουν φανεί οι προθέσεις όλων, ειδικά από τη στάση απέναντι στην πορεία που θα πραγματοποιήσει η ποδοσφαιρική ομάδα του «τριφυλλιού», που δεν είναι η αναμενόμενη και καλύπτεται πίσω από τις φωνές για τη διαιτησία, έστω και αν κατά γενική ομολογία δεν αλλοιώθηκε αποτέλεσμα εις βάρος του Παναθηναϊκού.


Σχολιάστε εδώ