ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑΝ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΙΑΝΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Και δεν πρόκειται βέβαια μόνο για την περιήγηση στις εγκαταστάσεις και στα γραφεία, και την πολύωρη σύσκεψη με όλους τους επικεφαλής της εφημερίδας, αλλά για την κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε ο υπουργός με την ιδιοκτήτρια του «Ελεύθερου Τύπου». Τι είπαν όταν κλείστηκαν στο γραφείο. Τι κουβέντιασαν πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτό που βγαίνει αποτυπώνεται στο σλόγκαν «στηρίζουμε την κυβέρνηση στα δύσκολα, κάνουμε κριτική χωρίς να αποσιωπούμε τα αρνητικά», που προφανώς θα είναι από εδώ και πέρα η γραμμή. Αυτό φυσικά θα φανεί στην πράξη.
Μετά την αποχώρηση του Ρουσόπουλου η Γιάννα έμεινε μέχρι αργά το απόγευμα, και ήταν εκεί και την Πέμπτη, έχοντας συνεχείς συσκέψεις με τους επικεφαλής των τμημάτων. Μετά, συζήτησε με όλους κατά τη διάρκεια ενός κοκτέιλ που ακολούθησε.
Πολλή ώρα κουβέντιασε η κυρία Αγγελοπούλου με τους υπεύθυνους των ενθέτων, δείχνοντας ότι την ενδιαφέρουν πολύ, λέγεται μάλιστα ότι από ορισμένα είναι ευχαριστημένη και από άλλα όχι. Άραγε για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

Αλλαγές πολλές

Προς επίρρωσιν των πληροφοριών μας ξεκίνησαν ήδη οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις των επικεφαλής των τμημάτων. Και μια απ’ αυτές αφορά τον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος, που ως τώρα είναι ο Άρις Νικολάκης.
Ήδη αποχώρησε, κοινή συναινέσει, ο πολιτικός συντάκτης Νίκος Τσούτσιας, πρώην διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Πάει Κύπρο…

Στην Κύπρο κατεβαίνει και ο «Ελεύθερος Τύπος». Μετά την απόφαση για έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας στη Μεγαλόνησο από το συγκρότημα του Φαλήρου και η Γιάννα Αγγελοπούλου φέρεται να προετοιμάζεται για την έκδοση κυπριακού φύλλου. Το ερώτημα είναι αν πρόκειται για βιώσιμες επενδύσεις, καθώς η κυπριακή αγορά είναι ιδιαίτερα μικρή, αφού δεν υπερβαίνει τα 70.000 φύλλα. Ελληνικά μίντια υπάρχουν χρόνια την Κύπρο, ο «Φιλελεύθερος» συνεργάζεται με τα έντυπα του ΔΟΛ, ενώ το Mega και ο AΝT1 έχουν δημιουργήσει στο νησί τα δικά του αδελφάκια.


Σχολιάστε εδώ