Τζάμπολ στην Α1 με… πολεμική ατμόσφαιρα!

Με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων άρχισε χθες το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1, που προβλέπεται το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών. Μόνο που και η ατμόσφαιρα προβλέπεται ακόμα πιο… μπαρουτοκαπνισμένη, αν κρίνουμε από τις πρώτες κόντρες ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με αφορμή το γήπεδο που επρόκειτο να διεξαχθεί ο αγώνας των «ερυθρολεύκων» με το Αιγάλεω. Αρχικά οι άνθρωποι του «Σίτι» επέλεξαν το κλειστό του Ελληνικού, με πρόσχημα την εισπρακτική επιτυχία του αγώνα, καθώς θεωρούσαν δεδομένη τη δίψα των φίλων του Ολυμπιακού να δουν την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη. Η απόφαση του Αιγάλεω, ωστόσο, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και στην ψηφοφορία στο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, του ΕΣΑΚΕ. Εκεί, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού τάχθηκε εναντίον του αιτήματος για αλλαγή έδρας και στην ψηφοφορία υπερίσχυσαν όσοι επέμεναν ότι το ματς έπρεπε να διεξαχθεί στο Αιγάλεω.

Η στάση των «πρασίνων» εκνεύρισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και από ‘δω και πέρα θα καταθέτουν ένσταση για κάθε ζήτημα που θα αφορά στον Παναθηναϊκό.

«Θα τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη», προανήγγειλαν από τον Ολυμπιακό, στον οποίο δείχνουν ξεκάθαρα ότι θα εξαντλήσουν κάθε μέσο για να επαφέρουν την ομάδα του Πειραιά στην κορυφή.


Σχολιάστε εδώ