Παρά την παραίτησή του ο κ. Ζομπανάκης εμφανίζεται στη λίστα του ΔΣ του Ιδρύματος Ανδρέας Γ. Παπανδρέου!

Από τον κ. Μίνωα Ζομπανάκη, με αφορμή δημοσίευμα μας για τη συμμετοχή του στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή με την οποία μας γνωστοποιεί ότι έχει παραιτηθεί από το ΔΣ του Ιδρύματος. Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο κ. Μ. Ζομπανάκης σημειώνει: «Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι από τις 23/5/2007 έχω υποβάλει την παραίτησή μου από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ιστορικού Ιδρύματος Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, η οποία έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο του Ιδρύματος με επιστολή του στις 11/06/2007. Λυπούμαι για τις παρατηρήσεις σας που αφορούν το όνομά μου, πολλές εκ των οποίων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.»

Απάντηση: Ειλικρινά λυπούμαστε που το Ίδρυμα Ανδρέας Γ. Παπανδρέου εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έχει ενημερώσει την ιστοσελίδα του και αφαιρέσει το όνομά σας… Μην ψέγετε επομένως εμάς, αλλά τον πρόεδρο του Ιδρύματος Κώστα Λαλιώτη, που έκανε αποδεκτή την παραίτησή σας από τις 11/6/2007 και μέχρι χθες που κοιτάξαμε στην ιστοσελίδα φιγουράρει εκεί το όνομά σας. Όπως και του εκλεκτού της Ουάσινγκτον και των υπηρεσιών της του Άλεξ Ρόντου.

Όσο για το δεύτερο σκέλος της απάντησής σας, στο σχόλιο που κάναμε για τις σχέσεις σας με τον κ. Μητσοτάκη, δεν διευκρινίζετε ποιες πληροφορίες μας δεν αληθεύουν…

Μήπως απαρνείστε τον φίλο σας κ. Μητσοτάκη ή μήπως διαψεύδετε την εμπιστευτική επίσκεψή σας στον Ανδρέα Παπανδρέου παραμονές της απόφασης του Ειδικού Δικαστηρίου… για να τον ταράξετε…

Μήπως θέλετε να ρωτήσουμε τον Αντώνη Λιβάνη; Πάντως, όπως και να έχουν τα πράγματα, το Ίδρυμα Ανδρέας Γ. Παπανδρέου επιμένει να σας εμφανίζει ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του… Και γι’ αυτό δεν φταίει το «ΠΑΡΟΝ».


Σχολιάστε εδώ