«Μαύρη τρύπα» 60 εκατ. ευρώ στη Γλυφάδα!

Το αλισβερίσι εξάλλου κάποιων δημοτικών συμβούλων με καταστηματάρχες δεν έχει όριο! Στο δημοτικό συμβούλιο πρόσφατα καταγγέλθηκε ότι υπάρχει κασέτα στην οποία ακούγεται δημοτικός σύμβουλος να «τα παίρνει» από μαγαζάτορα!

Επίσης σημεία και τέρατα γίνονται στην Πολεοδομία. Με την κατάσταση αυτή, που όπως φαίνεται δεν μπορούσε να την αντέξει, ακούγεται ότι έχει σχέση η παραίτηση που υπέβαλε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημ. Καραπάνος, ο οποίος με την πράξη του ήθελε να καταγγείλει την ολιγωρία της δημοτικής αρχής να καθαρίσει την… κόπρο του Αυγείου!

Στην επιστολή παραίτησής του που υπέβαλε προς τον πρόεδρο του ΔΣ, ο κ. Καραπάνος αναφέρει ότι αιτιολόγησε εγγράφως την πράξη του στον δήμαρχος καθώς και τις διαφωνίες του με την πολιτική που ασκείται.

Συγκεκριμένα ο κ. Καραπάνος μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο κάθε αντιδήμαρχος έχει το δικαίωμα της έντιμης παραίτησης όταν διαφωνεί σε κρίσιμα ζητήματα με πλήρη αιτιολόγηση της ενέργειάς του εγγράφως, αλλά και ”ενώπιος ενωπίω” προς τον δήμαρχο, ακριβώς όπως δεοντολογικά ενήργησα.

Οφείλω να δηλώσω ενώπιον του Σώματος προς όλους τους Γλυφαδιώτες ότι η παραίτησή μου είναι πράξη ατομικής μου συνέπειας, γνώρισμα του χαρακτήρα μου πάντοτε στη δημόσια διαδρομή μου, αλλά και ενέργεια ενίσχυσης της συλλογικής μας προσπάθειας και προγραμματικής μας συνέπειας για την επιτυχία μας ως δημοτικής αρχής. Με την παραίτησή μου και κυρίως με τις εισηγήσεις μου προς τον κ. δήμαρχο για την ανάληψη άμεσα συντονισμένων τολμηρών πρωτοβουλιών, τίποτα παραπάνω δεν επιδιώκω απ’ όσα ως υποψήφιος προεκλογικά ανέφερα και δεσμεύθηκα στο φυλλάδιό μου.

Ως απλός σύμβουλος πλέον θα αγωνιστώ αποτελεσματικότερα γι’ αυτά μέσα από την παράταξη. Αλλά και τίποτε λιγότερο δεν θα παραβλέψω απ’ όσα υποσχεθήκαμε ως ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, αν θέλουμε με σθένος και όχι απολογούμενοι να ξαναζητήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας».


Σχολιάστε εδώ