Είχε το «ΠΑΡΟΝ» στην τσάντα του ο Νίμιτς!

Ο Νίμιτς είχε στην τσάντα του το «ΠΑΡΟΝ»! Και το είπε όταν μετά την ανακοίνωση των απαράδεκτων για την Ελλάδα προτάσεών του, στα γραφεία του ΟΗΕ, κάλεσε κοντά του πολύ γνωστό έλληνα ανταποκριτή εφημερίδων και μεγάλου καναλιού, για να του παραπονεθεί ότι «Με βαράτε στην Αθήνα» και ανέφερε το πρωτοσέλιδό μας της περασμένης Κυριακής.

Ο φίλος δημοσιογράφος είπε ότι δεν το είχε δει και ότι θα πεταχτεί στο πρακτορείο που έχει ελληνικές εφημερίδες και θα του τηλεφωνήσει.

– Το έχω στην τσάντα, απάντησε ο Νίμιτς, και το έβγαλε δείχνοντάς του τον τίτλο.
– Δεν σας βαράει κανείς, το «ΠΑΡΟΝ» είναι μια πολύ σοβαρή εφημερίδα και κάνει την κριτική της, ήταν η απάντηση του συναδέλφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «ΠΑΡΟΝ» τού το έδωσε ο έλληνας διαπραγματευτής πρέσβης κ. Βασιλάκης, όταν τον επισκέφθηκε στο δικηγορικό του γραφείο στη Νέα Υόρκη, πριν ο κ. Νίμιτς πάει στο κτίριο του ΟΗΕ για να ανακοινώσει την πρότασή του.

– Αυτά που λέτε στους Σκοπιανούς φθάνουν στην Αθήνα και αν επιμείνετε σ’ αυτήν την πρόταση θα οδηγήσετε σε εκλογές την Ελλάδα, του είπε ο κ. Βασιλάκης και του μετέφρασε τον κύριο τίτλο του «Π».

Αυτά για την ιστορία… Το «ΠΑΡΟΝ» είναι υπερήφανο που ενόχλησε τον κ. Νίμιτς…


Σχολιάστε εδώ