Είχε επιχειρηματική δραστηριότητα και όταν ήταν υπουργός ο Βουλγαράκης!

Άλλη μία πανηγυρική επιβεβαίωση του «Π». Πριν από ενάμιση μήνα είχαμε αποκαλύψει ότι ο Γ. Βουλγαράκης ήταν εκπρόσωπος υπεράκτιας κυπριακής εταιρείας και μάλιστα είχαμε αποκαλύψει και τον αριθμό φορολογικού μητρώου με τον οποίο εμφανίζεται στη ΦΑΕΕ Αθηνών και ο οποίος, θυμίζουμε, ήταν 099875561.

Το «Έθνος» της περασμένης Τετάρτης επιβεβαίωσε την αποκάλυψή μας, σημειώνοντας ότι ο πρώην υπουργός είχε επιχειρηματική σχέση με την εν λόγω εταιρεία και είναι μέχρι και σήμερα ο νόμιμος εκπρόσωπός της!

Η εταιρεία λειτουργεί αδιαλείπτως από το 2000 και φέρεται να μην έχει υποβάλει στην αρμόδια εφορία όλους τους ισολογισμούς της.

Να σημειώσουμε ότι, με βάση τα στοιχεία αυτά, αποκαλύπτεται ο Γ. Βουλγαράκης πως ασκούσε επιχειρηματική δραστηριότητα και κατά το διάστημα που ήταν υπουργός!

Στη Βουλή

Μετά την αποκάλυψη ότι ο τέως υπουργός Ναυτιλίας είναι εκπρόσωπος υπεράκτιας εταιρείας, 26 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση, με την οποία ζητούν:
– Να τοποθετηθεί υπεύθυνα η κυβέρνηση για το ηθικό και πολιτικό ζήτημα που προκύπτει για τη δραστηριοποίηση βουλευτή της και υπουργού ως νομίμου εκπροσώπου υπεράκτιας εταιρείας.
– Να ζητηθεί από τον συγκεκριμένο βουλευτή – νόμιμο εκπρόσωπο της συγκεκριμένης υπεράκτιας εταιρείας να προσκομίσει, όπως οφείλει, όλα τα αναγκαία έγγραφα (καταστατικό, ισολογισμούς, πράξεις διαχείρισης και εκπροσώπησης κ.λπ.) προκειμένου να κατατεθούν αυτά στη Βουλή, ώστε να διαπιστωθεί το εύρος, οι τυχόν διαχειριστικές εξουσίες του εκπροσώπου της, οι δραστηριότητες και οι συναλλαγές της συγκεκριμένης κυπριακής εταιρείας, με δεδομένη τη συνεχή λειτουργία της και κατά την περίοδο που ο συγκεκριμένος βουλευτής – νόμιμος εκπρόσωπός της διατελούσε υπουργός, ενώ η σύζυγός του πρωταγωνιστούσε ως συμβολαιογράφος στις σκανδαλώδεις χαριστικές ανταλλαγές ακινήτων της κυβέρνησης Καραμανλή προς τη Μονή Βατοπεδίου.


Σχολιάστε εδώ