άνθη του κακού

Ο καπιταλισμός καταρρέει, ο Γκορμπατσόφ επιστρέφει στην πολιτική κι ο… Ψωμιάδης κάνει σίριαλ!

Επτά στους δέκα Έλληνες πιστεύουν ότι η ΝΔ περνάει κρίση. Κι οι άλλοι τρεις; Ότι περνάει το Κάβο Ντόρο με το… κότερο του Βουλγαράκη.

Για την παγκόσμια οικονομική κρίση φταίει ο Καραμανλής, απεφάνθη ο Γιωργάκης. Επίσης ευθύνεται που λιώνουν οι πάγοι στην Αλάσκα, αλλά και για την ήττα του ΠΑΟ στη Κύπρο.

Και… τουριστικά πάρκα έχει στην κατοχή της η Μονή Τοπλού στην Κρήτη. Διότι ως γνωστόν, την εβδόμη ο Θεός ξεκουράστηκε και άρχισε το… κανόε-καγιάκ!

Το πρόβλημα του Καραμανλή δεν είναι ότι έχει διαφωνούντες, αλλά ότι έχει τους… συγκεκριμένους διαφωνούντες.

Γιατί όχι στον ΛΑΟΣ ο Πολύδωρας; Ένα κόμμα που έχει στρατηγό τον Βουκεφάλα, χρέη λοχαγού πρέπει να κάνει ο… μπατζανάκης της Γοργόνας.

Η οποία, όταν δεν ρωτάει αν ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος, μοιράζει αυτόγραφα του Άδωνι Γεωργιάδη!

Με απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ επιτρέπεται στο εξής η οικοδόμηση ακατοίκητων νησιών. Για τις περιπτώσεις υπουργών που δεν ζητήσουν άσυλο στη Βολιβία.

Μικρομεσαία επιχείρηση θεωρεί ο Φώλιας την οικογενειακή εταιρεία του που αγοράζει ολόκληρα χωριά. Αναλογικά αν αγοράσει και την Αττική θα είναι μίνι-μάρκετ.

Εκτός του ότι δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται, μήπως νομίζει ότι έχει και δίκιο; Εκτός του ότι πιστεύει πως είναι και ο διάδοχος του Στράτου Διονυσίου στο λαϊκό τραγούδι;

Προς το παρόν ο Απ. Κακλαμάνης έχει ακράτεια λόγων. Ως συνεπής πολιτικός υποθέτω όπου να ʼναι θα περάσει και στις πράξεις!

Η Παπαρήγα ζητεί να μη βρεθεί αγοραστής για την «Ολυμπιακή». Και να την πάρει το ΚΚΕ ως θυγατρική του Κολοζόφ.

Τα μεν αεροπλάνα της θα μεταφέρουν ναυτεργάτες στις Μαλδίβες για σερφ, οι δε εργαζόμενοί της θα ψαρεύουν στη Βιστωνίδα.

Δηλώνει κατηγορηματικά ο Καραμανλής ότι γνωρίζει τι συμβαίνει. Άρα δεν μπορεί να κάνει πως δεν ξέρει!

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο Ρουσόπουλος από μόνος του απέτρεψε την ανατροπή του Καραμανλή. Επίσης, ανακάλυψε τη θεωρία της σχετικότητας, ενώ κάνει και μπάντζι-τζάμπιγκ στη Χαλκίδα.

Θρηνούν: Ο Ανδριανόπουλος για την κατάρρευση του καπιταλισμού και η… Στέλλα Μπεζαντάκου για τον Δαϊλάκη.

Είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη σε θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. Διότι, ως γνωστόν, το παν είναι να ξέρεις… καλό σημάδι!

Όσοι διαμαρτύρονται για το κόστος της φιέστας που οργάνωσε ο Λιάπης για το Μουσείο της Ακρόπολης δεν υπολογίζουν προφανώς πόσο μας κοστίζει γενικώς ο Λιάπης.

Βιβλίο για την «επόμενη δεκαετία» γράφει ο Αλ. Παπαδόπουλος. Οπότε θα μάθουμε τι θα μας φέρει το ʼ60. Εκτός από τους… «Μπιτλς» και το παγωτό χωνάκι.

Να δηλώνουν οι βουλευτές στο «πόθεν έσχες» και το όνομα του πνευματικού τους ζητεί ο Αλαβάνος. Αν κι ο ίδιος δεν ξέρει σε τι θεό πιστεύει. (Εκτός του ότι δεν ξέρει τι του γίνεται…)

Επιτίθεται στην Ορθόδοξη Εκκλησία, υπερασπίζεται την Καθολική και κοντεύει να μας κάνει… Μουσουλμάνους.

Το κακό δεν είναι ότι καταρρέει ο καπιταλισμός, το χειρότερο είναι ότι το αναγγέλλει ο Καρατζαφέρης. Γνωστός και ως… Γκαλμπρέιθ των Κάτω Πετραλώνων.

Στα συν του Γιωργάκη για την πρωθυπουργία το γεγονός ότι… προΐσταται του Πετσάλνικου. Στα πλην ότι δεν συμβουλεύεται τον Θάνο Πετρέλη.

Τόσα χρόνια στο θέατρο καιρός ήταν να κάνει και σίριαλ ο Ψωμιάδης!

Όποιο αρνί φεύγει από το μαντρί πάει για… κλάμπινγκ!


Σχολιάστε εδώ