«Φωτιές» για το παιχνίδι χωρίς παρατηρητή διαιτησίας

Ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης υπονόησε μιλώντας σε βελγικό περιοδικό ότι το περσινό ματς των ακριτών με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για την τελευταία αγωνιστική, που έκρινε και την παραμονή της κρητικής ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, ήταν στημένο.

Το αν -επιτέλους- δεήσει κάποιος αρμόδιος να προχωρήσει σε έρευνα για αυτό, αλλά και για πολλά άλλα που λέγονται και ακούγονται, δεν το ξέρουμε και θα αναμένουμε να το δούμε. Εκείνο που ξέρουμε πάντως είναι ότι ο αγώνας Εργοτέλη – Ξάνθης, την τελευταία αγωνιστική του περασμένου πρωταθλήματος, είναι ο μοναδικός στον οποίο δεν βαθμολογήθηκε από τον παρατηρητή διαιτησίας ο διαιτητής Σταυρίδης και επομένως δεν υπάρχει βαθμός διαιτητή. Επισήμως, ο παρατηρητής διαιτησίας Μπάτρας από την Αθήνα δεν ταξίδεψε λόγω καιρικών συνθηκών, αλλά αυτό που έγινε ήταν πρωτοφανές και μοναδικό και… έτυχε να συμβεί σε ένα ματς στο οποίο ένας εκ των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν υπονοεί ότι ήταν στημένο.

Ο Τόμας Ρατζίνσκι, πάντως, είπε σημαντικά γι’ αυτόν τον αγώνα, Εργοτέλη – Ξάνθης 2-0, με το αποτέλεσμα του οποίου έμεινε στην κατηγορία η κρητική ομάδα. Μεταξύ άλλων ο καναδός επιθετικός είπε:

• «Ο δικός μας αντίπαλος πάλευε για τη σωτηρία του, αλλά δεν χρειάστηκε να κουραστεί και πολύ για να μας κερδίσει. Καταρχάς, εμείς κατεβήκαμε με έξι παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί σχεδόν ποτέ. Το ματς ξεκίνησε με τους αντιπάλους μας να κερδίζουν ένα ανύπαρκτο πέναλτι και λίγο μετά έβαλαν κι άλλο ένα γκολ τραβηγμένο από τα μαλλιά. Στο ημίχρονο μπήκα στα αποδυτήρια κλωτσώντας ό,τι έβρισκα μπροστά μου, θέλοντας να προκαλέσω και την αντίδραση των συμπαικτών μου. Τι έκαναν αρκετοί απ’ αυτούς; Έβαλαν τα γέλια με μένα! Φυσικά, δεν δέχθηκα να αγωνιστώ στο δεύτερο μέρος. Από τότε άρχισα να ψάχνομαι για να φύγω».


Σχολιάστε εδώ