τυποΘεσσαλονίκη

~Οι κυκλοφορία του «Αγγελιοφόρου» την προηγούμενη βδομάδα ήταν: Δευτέρα 22/9 6.620, Τρίτη 23/9 6.560, Τετάρτη 24/9 7.480, Πέμπτη 25/9 7.580, Παρασκευή 26/9 6.220, Σάββατο 27/9 6.700, Κυριακή 28/9 22.800.

~Ούτε αυτήν την βδομάδα η «Μακεδονία» ανακοίνωσε τις πωλήσεις της… Το γιατί, εβδομάδες τώρα, παραμένει αναπάντητο…

~Καλά ε; Όσοι σκέφτονται να κλείσουν δωμάτιο στο Μακεδονία Παλλάς γι’ αυτήν τη βδομάδα, ας τρέξουν να προκάμουν, γιατί μάλλον θα απογοητευτούν. Η ΕΡΤ αποφάσισε να προσφέρει σε όλα τα μεγαλοστελέχη της δωρεάν εκδρομή στην… ερωτική Θεσσαλονίκη, για την παρακολούθηση του Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού.

~Όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου (καμιά δεκαπενταριά τον αριθμό), όλοι οι γενικοί διευθυντές, αρκετοί διευθυντάδες, στελέχη των δημοσίων σχέσεων, μαζί με αρκετές… γραμματείς, ανηφορίζουν στην πόλη μας, για να απολαύσουν ένα ευχάριστο τριήμερο (βδομάδα για κάποιους από αυτούς) στη φθινοπωρινή Θεσσαλονίκη…

~Το ερχόμενο Σάββατο ο πρόεδρος της ΕΡΤ3 Τάσος Σπηλιόπουλος και η γενική διευθύντρια Θάλεια Ιωαννίδου θα παρουσιάσουν στους δημοσιογράφους -σε εκδήλωση που θα γίνει στο Ολύμπιον- το πρόγραμμα του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης για τη φετινή χρονιά.

~ «Καλά, εγκρίνουμε την πρόταση της εκπομπής του Τέρενς Κουίκ, αλλά δεν θα πρέπει να καθορίσουμε και την αμοιβή του;», αναρωτήθηκε αφελές μέλος της επιτροπής κοστολογίου της ΕΡΤ3 η οποία κλήθηκε για να εγκρίνει -τυπικά- την πρόταση του παλαίμαχου δημοσιογράφου. «Δεν χρειάζεται. Η αμοιβή του Τέρενς, θα καθοριστεί… από την Αθήνα», ήταν η αποστομωτική απάντηση του εκπρόσωπου της διοίκησης. Καταλάβαμε, καταλάβαμε.

~Τελικά, ρε παιδιά, ο Χάρρυ Κλυνν θα έχει εκπομπή στην ΕΤ3 ή τον ξέχασε ο Ρουσόπουλος που του την είχε υποσχεθεί; Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά θα εκτεθεί ο άνθρωπος που έδωσε πλειάδα συνεντεύξεων σε εφημερίδες και περιοδικά μιλώντας για την σατιρική του εκπομπή, που φοβούμαι πως δεν θα τη δούμε…

~Μήνες έχουν να πληρωθούν οι συμβασιούχοι συνεργάτες της «Μακεδονίας», καθώς τα λεφτά που υπάρχουν στο ταμείο ίσα- ίσα που φτάνουν για τους μισθωτούς. Όχι, ο Γουσίδης δεν διαμαρτυρήθηκε, ούτε απείλησε με απεργία. Άλλωστε τώρα δεν είναι πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ, αλλά διευθυντής της εφημερίδας. Την ώρα που έκλεινε η στήλη ενημερώθηκα πως οι απλήρωτοι ειδοποιήθηκαν ότι οσονούπω θα λάβουν έναντι. Για να δούμε.

~Επίσκεψη στη Θράκη πραγματοποίησε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ, προκειμένου να παραστεί στην εργασιακή συνέλευση των δημοσιογράφων της Θράκης (έγινε στην Κομοτηνή) και να συναντηθεί με ιδιοκτήτες ΜΜΕ της περιοχής συζητώντας μ’ αυτούς τα προβλήματα που απασχολούν τους… ακρίτες δημοσιογράφους. Στους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν παρόμοιες επισκέψεις του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ σε όλες τις περιοχές της γεωγραφικής ευθύνης της.

~Από το γραφείο του Λευτέρη Ζαγορίτη με πληροφόρησαν ότι η συμβολαιογράφος σύζυγός του το μόνο συμβόλαιο που συνέταξε ήταν αυτό της σύστασης της εταιρείας του ζεύγους Βουλγαράκη. Καμία σύμβαση παραχώρησης – ανταλλαγής ανάμεσα στην ΚΕΔ και στη Μονή Βατοπεδίου δεν υπέγραψε η σύζυγος του γραμματέα της ΝΔ, μου δήλωσαν κατηγορηματικά. Δεκτόν.


Σχολιάστε εδώ