Προσοχή στις μειονότητες

Κύριε Διευθυντά,

Όλα τα εθνικά μας θέματα βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση, η οποία συνεχώς επιδεινώνεται. Η κυριότερη αιτία είναι τα φοβερά σφάλματα που έχουν γίνει από τις κυβερνήσεις μας και τα εκμεταλλεύονται οι εχθροί μας. Στο Κυπριακό, στο Σκοπιανό, στη Θράκη κ.λπ., οι εκάστοτε κυβερνώντες τα έχουν κάνει θάλασσα κι έχουν φέρει την Ελλάδα σε δυσχερέστατη θέση.

Το φοβερότερο σφάλμα απ’ όλα όμως, που θα έχει τραγικές συνέπειες για τη χώρα μας και θα την οδηγήσει μελλοντικά σε μεγάλη εδαφική συρρίκνωση ή και στη διάλυσή της, γίνεται τώρα!

Είναι η τρομερή πληθυσμιακή αλλοίωση που έχει επέλθει στον τόπο μας λόγω της αθρόας λαθρομετανάστευσης. Η χώρα μας αφέθηκε από τους κυβερνώντες να γίνει ξέφραγο αμπέλι και να πλημμυρίσει από εκατομμύρια λαθρομεταναστών, που η μεγάλη τους πλειονότητα είναι μουσουλμάνοι από τις όμορες χώρες (Τουρκαλβανοί, Τούρκοι) κι από χώρες της Ασίας και της Αφρικής.

Ο νόμος επιτάσσει την απέλαση των λαθρομεταναστών, αλλά οι κυβερνώντες τον νόμο τον έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Αντί για απελάσεις, έκαναν νομιμοποιήσεις κι αυτό είχαν σαν αποτέλεσμα, όπως ήταν φυσικό, να έρχονται όλο και περισσότεροι λαθρομετανάστες!

Σύμφωνα με τη Eurostat, η Ελλάδα έχει πολύ υψηλότερο ποσοστό μεταναστών (σε εκατοστιαία αναλογία του πληθυσμού) από όλες τις άλλες χώρες της ΕΕ. Κι ενώ οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες παίρνουν μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης κι ορίζουν ποσοστώσεις επί του πληθυσμού τους, στην Ελλάδα η λαθρομετανάστευση εξακολουθεί να είναι ανεξέλεγκτη.

Η Ιταλία π.χ. έχει ορίσει ότι το ποσοστό των μεταναστών δεν πρέπει να ξεπερνάει το 3% του ιταλικού πληθυσμού. Στην Ελλάδα όμως των 10 εκατομμυρίων κατοίκων οι μετανάστες υπερβαίνουν τα 3 εκατομμύρια κι έρχονται συνεχώς κι άλλοι κι ουδέν μέτρον λαμβάνεται!

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι μειονότητες είναι τα μεγάλα όπλα των εχθρών μιας χώρας για να την αιματοκυλίσουν και να τη διαλύσουν. Τα παραδείγματα δυστυχώς αφθονούν. Στη χώρα μας μειονότητες δεν είχαμε εκτός από τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Οι εχθροί μας όμως χτενίζουν πολλές περιοχές της Ελλάδας για να ανακαλύψουν μειονότητες και να τις χρησιμοποιήσουν για την πραγματοποίηση των άθλιων σχεδίων τους εναντίον μας. Τις μειονότητες όμως που οι εχθροί μας δεν βρίσκουν, οι κυβερνώντες (και οι περισσότεροι από την αντιπολίτευση) πάνε να τις δημιουργήσουν τώρα!

Υπάρχουν κύκλοι στην Ελλάδα που προπαγανδίζουν και προωθούν με όλες τους τις δυνάμεις τη δημιουργία τεραστίων μειονοτήτων. Κραυγάζουν αδιάκοπα για δήθεν ρατσισμό και ξενοφοβία, για να αποπροσανατολίσουν πλήρως τον ελληνικό λαό και να φιμώσουν όσους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Απαιτούν να δοθεί ψήφος στους μετανάστες, να τους δοθεί η ελληνική ιθαγένεια!

Σε πρώτη φάση πιέζουν ασφυκτικά να δοθεί η ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών που είναι ήδη 200 χιλιάδες και ο αριθμός τους θα αυξάνεται ραγδαία, λόγω της μεγάλης γεννητικότητας των μουσουλμάνων.

Οι κύκλοι αυτοί προωθούν τη δημιουργία τεραστίων μειονοτήτων στην Ελλάδα, γνωρίζοντας πολύ καλά τις φοβερές επιπτώσεις που θα έχει αυτό για το μέλλον της χώρας μας. Οι εχθροί μας θα χρησιμοποιήσουν τις μειονότητες για να πραγματοποιήσουν τα φοβερά σχέδιά τους εναντίον της χώρας μας.

Εμείς τότε θα κλαψουρίζουμε, όπως συνήθως, και θα λέμε ότι φταίνε οι Αμερικανοί, οι Τούρκοι, οι Αλβανοί κ.λπ. Θα φταίνε βέβαια, αλλά αυτοί τη δουλειά τους κάνουν και τα συμφέροντα των χωρών τους προωθούν. Οι κύριοι φταίχτες θα είμαστε εμείς, που δημιουργώντας τις μειονότητες τους δίνουμε όλα τα όπλα που χρειάζονται για να μας πολεμήσουν!

Με τιμή
Δ. Μακρής


Σχολιάστε εδώ