Κυριακή με τον… πρωινό καφέ

Στο Κολωνάκι, στον αγαπημένο χώρο του, το βράδυ της Τετάρτης ο Σταύρος Δαϊλάκης. Και έπεσε πάνω σε ΠΑΣΟΚους που είχαν εκεί στην πλατεία κάποια εκδήλωση και ο… αντάρτης Νεοδημοκράτης γνώρισε την αποθέωση… Μέχρι που δεν τον σήκωσαν στα χέρια… Να σε ψήφιζαν κιόλας, Σταύρο, θα ήσουν μια χαρά… Μετά, όπως μου είπαν, πήγε στο TOP’s και κάθισε με τον Δημήτρη Ρίζο.

Την Πέμπτη, στη Βουλή, πολύς κόσμος στο περιστύλιο και στο καφενείο. Συνεδρίαζε το Υπουργικό Συμβούλιο και αρκετοί –αφελείς– περίμεναν ότι κάποια… βόμβα θα ρίξει ο Καραμανλής, που τελικά αποδείχθηκε… τζίφος. Την παράσταση πάντως έκλεψαν ο Δαϊλάκης και ο Τατούλης. Ποιος θα πρωτομιλήσει μαζί τους… Πέραν βέβαια των δημοσιογράφων. Ο Τραγάκης, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τους είχε από κοντά. Προηγουμένως τα ‘λεγε με τους δύο ο υφυπουργός Γιάννης Ιωαννίδης. Τον Πέτρο τον είχε απομονώσει για αρκετή ώρα ο Βενιζέλος. Αυτές κι αν είναι… κακές παρέες…

ΟΥΤΕ κι αυτά τα κυβερνητικά στελέχη δεν έτρεφαν «υψηλές προσδοκίες» για την… αποτελεσματικότητα του «τελεσίγραφου» που έστειλε ο Κ. Καραμανλής στους «αντάρτες». Σε κατʼ΄ ιδίαν συνομιλίες του υφυπουργός που κατοικοεδρεύει πέριξ της Πλατείας Συντάγματος σημείωνε στα μέσα της εβδομάδας: «Το βέβαιο είναι ότι με την κίνησή του αυτή ο Καραμανλής αγόρασε χρόνο. Το ερώτημα είναι αν πρόκειται για τρεις μήνες ή για… τρεις εβδομάδες»! Ε, αν πιστεύουν τα κυβερνητικά στελέχη, τι να πουν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας.


Σχολιάστε εδώ