Η πτώση των ατού νέο πρόβλημα

Στηρίζει τον Κίκε Ερνάντεθ ο Λάμπρος Σκόρδας σε κάθε επίσημη τοποθέτησή του. Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο πρόεδρος του Άρη τάσσεται στο πλευρό του ισπανού τεχνικού είναι και η απόδοση των βασικών ατού της ομάδας, του Σέρχιο Κόκε και του Νάτσο Γκαρσία. Παραδοσιακά ο ισπανός στράικερ βρίσκει τη φόρμα του μετά τον Οκτώβριο και γι’ αυτό δεν μπορεί να κάνει κάτι ο Ερνάντεθ, σύμφωνα με τον Σκόρδα και το περιβάλλον του. Όσο για τον βολιβιανό μέσο, η απόδοσή του προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Ειδικά από τη στιγμή που στον Γκαρσία ανανεώθηκε το συμβόλαιο, ενώ ο Σκόρδας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο Άρης και τον αδερφό του, διεθνή με την Εθνική Βολιβίας. Κι όμως, παρά τα χατήρια που του έχουν κάνει, ο έμπειρος μέσος δεν αποδίδει σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές του.

«Είναι σκιά του εαυτού του», λένε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και δικαιολογούν ακόμα περισσότερο τον Ερνάντεθ, ο οποίος προσπαθεί να βρει λύσεις στα αγωνιστικά προβλήματα δίχως την απαιτούμενη βοήθεια από τους δύο καλύτερους παίκτες των «κίτρινων».

Οι άνθρωποι του Άρη, πάντως, εξακολουθούν να συζητούν με διάφορους προπονητές. Κυρίως επειδή ξέρουν ότι αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα θα χρειαστεί να πάρουν μέτρα για να αλλάξουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και σε αυτές τις περιπτώσεις ένας νέος τεχνικός μπορεί να δώσει την κατάλληλη ώθηση. Έστω και αν μιλάμε για ομάδα με το λάτιν χρώμα του Άρη.


Σχολιάστε εδώ