Βίοι παράλληλοι…

Ο θάνατός σου η ζωή μου, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αναμέτρηση ανάμεσα στον Θρασύβουλο και τον Πανσερραϊκό. Όχι τόσο για το μέλλον των δύο νεοφώτιστων ομάδων, αλλά γι’ αυτό των δύο τεχνικών του Σάκη Τσιώλη (φωτό αριστερά) και του Γιάννη Παπακώστα (φωτό δεξιά).

Οι διοικήσεις των νεοφώτιστων στη Σούπερ Λιγκ συλλόγων είναι δυσαρεστημένες από τους δύο προπονητές και δεν αποκλείεται το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα να δρομολογήσει εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον τους. Τόσο ο Θρασύβουλος όσο και ο Πανσερραϊκός βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού, αφού δεν έχουν ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις τις υποχρεώσεις τους στη μεγάλη κατηγορία. Για τον Πανσερραϊκό τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού είναι κοινό μυστικό η προτίμηση του Πέτρου Θεοδωρίδη για τον Γιώργο Παράσχο, τον οποίο και θεωρεί ως τον ιδανικότερο προπονητή για την ομάδα του.

Ο μεγαλομέτοχος των Σερραίων έχει εκφράσει τη συμπάθειά του για τον έμπειρο τεχνικό και πιστεύει ότι είναι ο άνθρωπος που θα κρατήσει τον ιστορικό σύλλογο στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα, αν ο Γιώργος Παράσχος ήταν ελεύθερος και δεν δεσμευόταν με συμβόλαιο με τη SKODA Ξάνθη, ο Πέτρος Θεοδωρίδης δεν αποκλείεται να τον είχε ήδη κλείσει για τον πάγκο του Πανσερραϊκού.


Σχολιάστε εδώ