Οι… αντάρτες δεν σήκωσαν το γάντι…

Πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γ. Παπανικολάου, που ζήτησε ξεκάθαρες κουβέντες, όχι προσωπικές επιλογές και ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν δίνουν δεκάρα οι νέοι για το ποιος θέλει να γίνει υπουργός. Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αιγάλεω και μέλος της ΚΕ κ. Καλογερόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά πως κάποια στελέχη είχαν συμπεριφορές που έκαναν τον κόσμο να κοκκινίζει από ντροπή.
Σε νοσηρό σκηνικό, όπου κάποιοι προσπαθούν να καλλιεργήσουν συστήματα εξουσίας που αντιμάχονται τη Νέα Δημοκρατία και να εγκλωβίσουν την πολιτική στην παραπολιτική, αναφέρθηκε ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης. O πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλος τόνισε πως το 2009 θα είναι χειρότερο του 2008 και υποστήριξε ότι οι μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει βοήθησαν την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την κρίση. Επίθεση εναντίον του Πέτρου Τατούλη έκανε ο νομάρχης Φθιώτιδας κ. Χειμάρας, τονίζοντας πως όταν έμεινε εκτός κυβέρνησης άρχισε να κάνει κριτική και να δημιουργεί προβλήματα στο κόμμα.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δήλωσε… ΟΝΝΕΔίτης και στρατιώτης με δικαίωμα γνώμης. Δέκα… βαθμούς πιο κάτω ήταν η ένταση της κριτικής του και τόνισε ότι δεν θα συμμετάσχει σε «αντάρτικο» κατά του Καραμανλή και χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ηθικό κεφάλαιο που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση».

Στους ίδιους… χαμηλούς τόνους κινήθηκε ο Βύρων Πολύδωρας, τονίζοντας ότι στηρίζει την κυβέρνηση και τον Κώστα Καραμανλή με όλη τη δύναμη της ψυχής του. Ακόμη χαρακτήρισε αποπροσανατολισμό το ότι χαρακτηρίσθηκε «αντάρτης» και ξεκαθάρισε ότι μένει στην παράταξη.


Σχολιάστε εδώ