Κάτι κρύβουν…

ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ στο «βασίλειο» του Δήμου Αθηναίων, να προσθέσετε λοιπόν ακόμη ένα… Ενώ όλος ο κόσμος περιμένει να συνταξιοδοτηθεί για να ξεκουραστεί, υπάρχουν συνταξιούχοι που επιδιώκουν να γυρίσουν στη δουλειά τους! Πρόκειται για τη συνέχεια της υπόθεσης των δικηγόρων, για την οποία σας κρατάμε ενήμερους, πάντα με τις τελευταίες πληροφορίες.
ΔΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ έχουν συνταξιοδοτηθεί από την 1η Ιανουαρίου 2008 και έχουμε στη διάθεσή μας τις συνταξιοδοτικές τους πράξεις (15938 και 15939 του 2008). Οι δικηγόροι αυτοί προσφύγανε μάλιστα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο αγνοεί όμως μια ουσιαστική λεπτομέρεια… ΄Οτι δηλαδή πρόκειται για συνταξιούχους από 1-8-2008 και όχι για εργαζόμενους… γι’ αυτό και έχουν πιθανότητες να δικαιωθούν από το ΣτΕ! Γι’ αυτό άλλωστε δημιουργούνται μια σειρά αποριών και ερωτημάτων… Γιατί η Νομική Υπηρεσία του δήμου δεν προσκόμισε τις πράξεις αυτές στο δικαστήριο; Γιατί οι ήδη 65άρηδες δικηγόροι επιθυμούν να επιστρέψουν στον δήμο, όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι στα 65 έτη συνταξιοδοτούνται όλοι οι κρατικοί λειτουργοί, μη εξαιρουμένων των δημόσιων και δημοτικών υπαλλήλων, των δικαστικών, των καθηγητών πανεπιστημίων κ.ά.;
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι τυχόν θετική απόφαση θα προκαλέσει κύμα προσφυγών συνταξιούχων του Δημοσίου που θα επιδιώξουν πλέον τη διεύρυνση του χρόνου παραμονής τους στην υπηρεσία. Ποιοι λοιπόν από τη Νομική Υπηρεσία του δήμου θέλουν να αποκρύψουν στοιχεία από το ΣτΕ; Προσοχή γιατί, όπως φαίνεται, υπάρχει Δούρειος Ίππος στις νομικές υπηρεσίες του δήμου… Ο νοών νοείτω!


Σχολιάστε εδώ