Αντάρτες οδοντίατροι;

Δεν μπορώ ν’ αντέξω τον πειρασμό να σας ενημερώσω για το τι λένε επώνυμα και δημόσια για το κόμμα τους τα γαλάζια στελέχη της Θεσσαλονίκης, που παρακολουθούν εμβρόντητα αυτά που αποκαλύπτονται τον τελευταίο καιρό. Έπεσε λοιπόν στα χέρια μου η έκδοση των γαλάζιων οδοντιάτρων της Θεσσαλονίκης (κατέχουν την απόλυτη πλειοψηφία στον Οδοντιατρικό Σύλλογο), στην οποία από την αρχή μέχρι το τέλος επικρίνονται η κυβέρνηση και τα στελέχη που τοποθετήθηκαν στο κράτος για την πολιτική και τη νοοτροπία τους.

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας φιγουράρει ο τεράστιος τίτλος «Φοροεπιδρομή», ενώ επίσης στην πρώτη σελίδα υπάρχει σε πλαίσιο η λεζάντα: «Εθνική οικονομία, διά υπουργός Οικονομικών, ίσον μηδέν. Αξιότιμε κύριε Αλογοσκούφη, ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας».

Οι γαλάζιοι οδοντίατροι της Θεσσαλονίκης (Κουσκουράνης, Δεβλιώτης, Λιόντας, Παντελίδης, Βεϊζαδές) δεν διστάζουν να συντάξουν και την παρακάτω ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό, την οποία δημοσιεύουν στην εφημεριδούλα τους.

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Τον Μάρτιο του 2004 ο ελληνικός λαός έδωσε σαφή εντολή στη Νέα Δημοκρατία να αλλάξει την εικόνα της χώρας.

Η επανίδρυση του κράτους, η διαφάνεια και η ρήξη με τη διαπλοκή ήταν λαϊκή εντολή και απαίτηση.

Οι πολίτες πίστεψαν και ενστερνίσθηκαν το μήνυμα που εκπέμψατε για ΣΕΜΝΑ – ΤΑΠΕΙΝΑ και ΕΝΤΙΜΑ.

Εξέθρεψαν ελπίδες και προσδοκίες, αφού μετά από πολλά χρόνια ένας πολιτικός ηγέτης τους προσέφερε όραμα.

Σήμερα όλοι μας παρακολουθούμε μια κυβέρνηση μακριά από την αφετηρία της, να γλιστρά από τις προεκλογικές της εξαγγελίες και, αντί να βελτιώνει την καθημερινότητα του πολίτη, να πράττει ακριβώς το αντίθετο.

Η βάση της Νέας Δημοκρατίας έκπληκτη παρακολουθεί όσα συμβαίνουν.

Υπουργοί, κυβερνητικοί παράγοντες και κομματικά στελέχη συμπεριφέρονται όπως ακριβώς οι σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ, με αλαζονεία, επιδειξιομανία, απαξία και περιφρόνηση στους πολίτες. Κάποιοι μάλιστα στήνουν ξόανα εκφοβισμού για να αποσιωπήσουν κάθε διαφορετική θέση και άποψη.

Κύριε πρόεδρε, ο χρόνος παρέρχεται, τα γεγονότα καταγράφονται. Τα βλέμματα των στελεχών, των φίλων και οπαδών της Νέας Δημοκρατίας είναι στραμμένα επάνω σας και περιμένουν εναγωνίως την παρέμβασή σας. Αλλάξτε πολιτική και πρόσωπα στην κυβέρνηση και στο κόμμα. Ελάτε κοντά στον λαό και επαναβεβαιώστε ότι το πιστεύω σας για σεμνά, ταπεινά και έντιμα παραμένει αδιαπραγμάτευτο».


Σχολιάστε εδώ