Αλλάζει το κλειστό της Πυλαίας

Σημαντικές αλλαγές θα γίνουν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ από το αφεντικό τής ΚΑΕ Δημήτρη Δρόσο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Δρόσος θα δημιουργήσει στην Πυλαία έναν πολυχώρο για τη διασκέδαση του κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Με δεδομένο ότι στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται και άλλα δύο μεγάλα εμπορικά κέντρα, ο μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου» σκέφτεται να δημιουργήσει κι ένα τρίτο που να προσελκύει τους φίλους της ομάδας και να τους παρέχει διαφόρων μορφών υπηρεσίες.
Αρχικά τα σχέδια του Δρόσου προκάλεσαν αρνητικές εντυπώσεις στα άλλα αθλήματα που διαθέτει ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, αλλά μετά τις διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα, ακόμα και από το τμήμα βόλεϊ άναψαν «πράσινο» φως.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δρόσος θα εμφανίσει μέσα στην εβδομάδα τη μακέτα. Κι όπως λέει στο περιβάλλον του, τα έργα στο κλειστό και τα έσοδα θα επιτρέψουν στον ΠΑΟΚ να μειώσει τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Ο Δρόσος, πάντως, έχει ήδη παράπονα από τους φίλους του «δικέφαλου». Τα εξέφρασε, μάλιστα, σε στελέχη του ΑΣ ΠΑΟΚ. Το παράπονό του έγκειται στην περιορισμένη ανταπόκριση του κόσμου στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» που ήταν και το πρώτο δείγμα γραφής της νέας ομάδας που δημιουργεί με τη συνδρομή του Νίκου Μπουντούρη και του Αργύρη Πεδουλάκη.


Σχολιάστε εδώ