Έκλεισε το γραφείο της ΔΕΗ στην Ιθάκη για… οικονομία!

Με μια γεμάτη οργή επιστολή προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Αθανασόπουλο αντέδρασε ο δήμαρχος Ιθάκης κ. Γεώργιος Βασιλόπουλος στο αιφνιδιαστικό κλείσιμο του πρακτορείου της ΔΕΗ στο νησί, που φέρνει πρόσθετη ταλαιπωρία και κόστος στους κατοίκους του.
«Γνωρίζετε», σημειώνει χαρακτηριστικά, «ότι για την απλή αίτηση των πέντε λεπτών ο συμπολίτης μου πρέπει να σηκωθεί στην πόλη μας, όπου διανυκτερεύει το πλοίο, στις έξι το πρωί και να γυρίσει σπίτι του, επιστρέφοντας από Κεφαλονιά, στις τέσσερις και τέταρτο το απόγευμα»; Αντικρούοντας στη συνέχεια ως προσχηματικά τα περί οικονομίας, αναφέρει ότι «ο υπάλληλος που τρεις φορές την εβδομάδα έκανε για πάρα πολλά χρόνια διοικητική, οικονομική και τεχνική εργασία, και μάλιστα τα κατάφερνε άριστα, παραμένει στην Ιθάκη».
Ο δήμαρχος Ιθάκης κατηγορεί επίσης τη ΔΕΗ για το χαράτσι στους πανάκριβους λογαριασμούς που καλούνται οι καταναλωτές να πληρώνουν στα συμβεβλημένα με την επιχείρηση καταστήματα εξόφλησης και ζητεί την επαναλειτουργία του Γραφείου της ΔΕΗ στην Ιθάκη μέσα στον Σεπτέμβριο, γιατί «σε διαφορετική περίπτωση», όπως λέει χαρακτηριστικά, «είμαστε υποχρεωμένοι να μιμηθούμε τον πρόγονό μας Οδυσσέα και να περιπλανηθούμε στα γρανάζια του ελληνικού κράτους και της ΕΕ μέχρι τη δικαίωσή μας».


Σχολιάστε εδώ