Στο Ίδρυμα του Ανδρέα παραμένει ο Άλεξ Ρόντος, ο άνθρωπος της Ουάσινγκτον για όλες τις «βρώμικες» δουλειές

Εκεί στο Ίδρυμα Ανδρέα Γ. Παπανδρέου φαίνεται ότι είναι υπερήφανοι για τον ρόλο του γνωστού πλέον μίστερ Άλεξ Ρόντου στην κρίση που προκάλεσε η Γεωργία με την επίθεση – πρόβα τζενεράλε κατά της Ρωσίας, εξυπηρετώντας αμερικανικούς σχεδιασμούς, όπως δήλωσε και ο Πούτιν, αφού ο κύριος αυτός, που πλέον δεν κρύβει τους… στενούς του δεσμούς με τους γνωστούς μηχανισμούς της Ουάσινγκτον, παραμένει μέλος στο διοικητικό συμβούλιο.

Και αυτό μπορεί να το δει όποιος μπει στο σάιτ του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου, όπου φιγουράρει (όπως διαπιστώνεται και στη σχετική φωτοτυπία που παραθέτουμε) στη σελίδα «Διοικητικό Συμβούλιο», στα μέλη, το όνομα του κ. Ρόντου, που είναι παρών σε κάθε κρίση που δημιουργούν οι ΗΠΑ, όπως συνέβη και στη Σερβία, όπου μάλιστα τότε υπερηφανευόταν ότι «εγώ ανέτρεψα τον Μιλόσεβιτς» (το έγραψε σε ρεπορτάζ για τη Γεωργία και η «Καθημερινή»).

Και μην ισχυριστεί κανείς ότι είναι… παλιά έκδοση του σάιτ, γιατί είναι ενημερωμένο μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου, όπου προαναγγέλλεται εκδήλωση για την «Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας» που ήταν προχθές 18 Σεπτεμβρίου!

Επομένως δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι δεν το ξέρει…

Βέβαια είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο κ. Άλεξ ήταν προσωπικός φίλος (γι’ αυτό προφανώς και παραμένει και δεν τον ξήλωσαν) του Γιώργου Παπανδρέου. Θυμίζουμε πως όταν ο Γιώργος ήταν υπουργός Εξωτερικών, ο κ. Άλεξ ήταν στα μέσα και στα έξω, αλώνιζε κυριολεκτικά ως… εκπρόσωπος των Αμερικανών, όπως αποδείχθηκε και στη Γεωργία.

Και αν ο κ. Παπανδρέου καλά κάνει και δεν ξεχνάει τον φίλο του, ο Κώστας Λαλιώτης, με τις γνωστές από πάντα θέσεις του, πώς συναινεί ως πρόεδρος του Ιδρύματος, πώς δέχεται, πώς επιτρέπει στον εαυτό του να συσκέπτεται με ένα διαβλητό πρόσωπο, όπως αποδεικνύεται από τον ρόλο του να είναι πίσω από πραξικοπήματα και επιθετικές ενέργειες, που βάζουν φωτιά και απειλούν τη διεθνή ειρήνη.

Κώστα Λαλιώτη, δεν θα τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα, που όλους σάς έφτιαξε, στο Ίδρυμα που φέρει το όνομά του να έχουν στο διοικητικό συμβούλιο άτομο που βρίσκεται πίσω από βομβαρδισμούς και χιλιάδες νεκρούς, και οδήγησε στο χάος, σε ερείπια και αίμα χώρες και περιοχές;

Με τον Ρόντο, Γιώργο, θα κυβερνήσεις;

ΥΓ.: Και κάτι άλλο, Γιώργο και Κώστα (Λαλιώτη).

Αυτόν τον Μίνωα Ζομπανάκη, πού τον ανακαλύψατε αλήθεια, για να τον τοποθετήσετε -και αυτόν- στο ΔΣ του ιδρύματος;

Για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει παλαιότερα στον Κ. Μητσοτάκη -του οποίου υπήρξε στενότατος συνεργάτης…- τον… ανταμείψατε;

Ή δεν το ξέρατε;

Να σας αποκαλύψω κάτι;

Παραμονή της απόφασης του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Ανδρέα (τον πατέρα σου, Γιώργο, τον πνευματικό σου πατέρα, Κώστα!) τον επισκέφθηκε «εμπιστευτικά» (εκ μέρους του Μητσοτάκη…) για να του «αποκαλύψει» ότι… θα καταδικαστεί παρά τις… προσπάθειες για το αντίθετο!

Ο Ανδρέας, όπως ήταν φυσικό κι ανθρώπινο, καταστενοχωρήθηκε, «έπεσε» ψυχολογικά. Είδε κι έπαθε ο Αντώνης Λιβάνης για να τον ηρεμήσει…

Δεν τον ρωτάτε, Γιώργο και Κώστα, τον Αντώνη Λιβάνη;


Σχολιάστε εδώ