Προβληματίζει ο Μαϊστόροβιτς

Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισε την εκτίμηση των ανθρώπων της ΑΕΚ. Αλλά στην Τούμπα ο διεθνής σουηδός αμυντικός εκτέθηκε πολλές φορές από τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και αν δεν υπήρχε ο Σωτήρης Κυργιάκος η «Ένωση» θα περνούσε δύσκολες ώρες. Ο Γιώργος Δώνης είχε αντιληφθεί ότι οι δύο παίκτες δεν δένουν εύκολα, ειδικά όταν έχουν να αντιμετωπίσουν τεχνίτες ποδοσφαιριστές, όπως ο Βόσνιος του ΠΑΟΚ ή γρήγορους. Μοιραία, λοιπόν, ο προπονητής της ΑΕΚ αναζητά και εναλλακτικές λύσεις για τον παρτενέρ του Κυργιάκου, με τον Αλεξόπουλου να δείχνει πως μπορεί να κερδίσει θέση στη βασική 11άδα.
Ο Μαϊστόροβιτς, πάντως, είναι ο 3ος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του «δικέφαλου» και όλοι εύχονται να βρει τα πατήματά του. Αλλά καλού κακού ετοιμάζουν και τις άλλες επιλογές τους.
Ο Δώνης πονοκεφαλιάζει και για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ράμος και ο Γεωργέας δεν δείχνουν ακόμα έτοιμοι να δώσουν λύσεις στη συγκεκριμένη πτέρυγα και ο προπονητής της ΑΕΚ σκέφτεται ακόμα και τον Κουτρουμάνο!


Σχολιάστε εδώ