Ερωτηματικά για τη φυσική κατάσταση

Σημάδια κόπωσης παρουσίασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ και στην Τούμπα σήμανε συναγερμός.
Ακόμα και στελέχη της διοίκησης έδειξαν ενδιαφέρον να μάθουν για ποιο λόγο κουράστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος.
Ο Πορτογάλος, πάντως, εξέφραζε τη σιγουριά του ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βελτιώνει από αγώνα σε αγώνα και την απόδοσή της και τη φυσική κατάστασή της.
«Δεν μπορούμε να βρούμε ρυθμό από τη 2η αγωνιστική και, μάλιστα, απέναντι σε ομάδα που οι παίκτες της έχουν παίξει 4 επίσημα ματς», έλεγε ο Σάντος στο περιβάλλον του.
Στην Τούμπα, πάντως, δείχνουν ανήσυχοι. Κυρίως επειδή μετά το ματς με τον Πανθρακικό ακολουθούν σημαντικά ντέρμπι, ανάμεσά τους και αυτό με τον Άρη.
Έτσι, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του θέλουν να είναι οι παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αγωνιστική και φυσική.
Θεωρείται βέβαιο ότι εάν επανεμφανιστεί η εικόνα της κόπωσης που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή, ο πορτογάλος τεχνικός θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.


Σχολιάστε εδώ