Εκτός ο Καρτερός από τα κόκκινα ΜΜΕ

Αναστάτωση στο σύστημα των ΜΜΕ του Συνασπισμού για την επιλογή περιθωριοποίησης του Θανάση Καρτερού από τον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο. Ο Θ. Καρτερός ήταν ένα από τα πρόσωπα που στήριξαν τον Αλέκο Αλαβάνο και επέμεινε στην ανάδειξη του Α. Τσίπρα. Βεβαίως ο σταθμός που δημιούργησε δεν είχε τίποτα από την αίγλη προσπαθειών του παρελθόντος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε να μείνει χωρίς ρόλο.

Η πρόταση του ΣΥΝ, που συζητήθηκε σε πρώτη δόση στη συνέλευση της περασμένης Δευτέρας, περιλαμβάνει την ανάθεση της διεύθυνσης της «Αυγής» στον Χριστόφορο Κάσδαγλη («Γαλέρα», «Ποντίκι», στήλη «Φαντάρε πού πας» στην «Ελευθεροτυπία») και τον Παύλο Τσίμα, ως σύμβουλο έκδοσης, με θέση ταυτόχρονα στο ΔΣ. Για τον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο προτείνεται ο Γ. Ανανδρανιστάκης και για το www.left.gr ο Ματθαίος Τσιμιτάκης. Για το διοικητικό συμβούλιο της νέας εταιρείας προτείνεται ο Αριστείδης Μανωλάκος ως πρόεδρος, ο Γ. Σταθάκης, ως αντιπρόεδρος και για μέλη οι Δημήτρης Αλεξόπουλος, Δημήτρης Στούμπος, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Σία Αναγνωστοπούλου και Παύλος Τσίμας.

Η επιλογή Τσίμα, που συγκεντρώνει επικριτικά βέλη, θεωρείται βήμα προσέγγισης του κόσμου της Κεντροαριστεράς που βρίσκεται στο ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια ο ΣΥΝ να γίνει ΠΑΣΟΚ! Από τον Π. Τσίμα ζητούν να αφήσει τις συνεργασίες του σε ραδιόφωνο και εφημερίδες, για να αναλάβει τη θέση του συμβούλου έκδοσης.


Σχολιάστε εδώ