Άλλος προωθείται για πρόεδρος της ΕΕΟΑ

Βγήκαν τα μαχαίρια… Ο πόλεμος άρχισε για το χρυσό μετάλλιο, τη θέση του προέδρου της Ελληνικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων, που σήμερα κατέχει μεν ο Μίνωας Κυριακού αλλά η θητεία του λήγει.
Και έχει βαλθεί να την πάρει ο σύζυγος της Ντόρας, ο κ. Ισίδωρος Κούβελος, που τα θέλει όλα, ξεχνώντας ότι το 2000 στο πόθεν έσχες του δεν είχε σχεδόν δραχμή.
Η απληστία για θέσεις και άλλα δεν έχει όρια. Ήδη ο Κυριακού έτριξε τα δόντια στο δελτίο του ΑΝΤ1 την Πέμπτη με ρεπορτάζ αγοράς από τον κύριο Ισίδωρο έκτασης σε περιοχή-φιλέτο στον Βόλο, όπου θα γίνουν οι Μεσογειακοί Αγώνες και ως γνωστόν πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων είναι ο σύζυγος της υπουργού Εξωτερικών. Και βέβαια την πολιτική ζημιά την πληρώνει στην περίπτωση αυτή ο Καραμανλής, που πληρώνει και την γκάφα (;) άλλου κυβερνητικού στελέχους να τα βάλει με τον Κοντομηνά με αποτέλεσμα από τον Alpha να ξεκινήσει το φούντωμα του σκανδάλου με τη Μονή Βατοπεδίου. Και, όπως κυκλοφορεί, έρχονται νέες αποκαλύψεις για τον κ. Ισίδωρο.
Άλλος ο τυχερός
Πληροφορίες πάντως λένε ότι οι δύο τσακώνονται σε ξένο αχυρώνα… Και τούτο γιατί τελικά άλλος προωθείται για πρόεδρος της ΕΕΟΑ.
Πιθανότατα λοιπόν θα είναι παλιός πρωταθλητής του Ολυμπιακού στο πόλο, ο οποίος μάλιστα είχε μετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα του πόλο!
Ποιο το όνομά του; Υπομονή…


Σχολιάστε εδώ