Όλα τα βρήκαν νόμιμα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών και ο Εισαγγελέας Εφετών!

Η ίδια η Μονή Βατοπεδίου σε ανακοίνωσή της στην οποία -όπως ισχυρίζεται- προβαίνει για να ακουστεί η αλήθεια για το θέμα της ανταλλαγής του μετοχίου της λίμνης Βιστωνίδας, αποκαλύπτει πως δύο εισαγγελείς είχαν ψάξει την υπόθεση της ανταλλαγής και δεν διαπίστωσαν τίποτα μεμπτό!
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Μονής αναφέρει:
«Τέλος είμαστε αναγκασμένοι να αναφερθούμε στις υπ’
αριθμ. ΑΒΜ: Ω07/57 και ΑΒΜ: Ω08/22 διατάξεις του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οι οποίες εξεδόθησαν συνεπεία ανωνύμων καταγγελιών, δημοσιευμάτων, αλλά και συγκεκριμένης καταγγελίας που αφορούν τη νομιμότητα της όλης διαδικασίας σχετικά με τα δικαιώματα της Μονής επί της λίμνης Βιστωνίδας, τις εκτιμήσεις των ακινήτων, τον χαρακτήρα των εκτάσεων και της ανταλλαγής των ακινήτων. Με τις εισαγγελικές αυτές διατάξεις οι οποίες ενεκρίθησαν με τις υπ’ αριθ. 15.192/2008 και 6.255/2008 πράξεις του κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών στον οποίο υπεβλήθησαν, δεν διαπιστώθηκε τίποτα μεμπτό και τέθηκαν στο αρχείο κατ’ άρθρο 43 ΚΠΔ».
Ο κ. Σανιδάς, που διέταξε τη διερεύνηση του σκανδάλου των ανταλλαγών, τι λέει γι’ αυτό; Τη στιγμή που ο ίδιος διαπιστώνει ότι υπήρξε σκάνδαλο, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών και ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών γιατί τα βρήκαν «όλα καλά κι όλα ωραία»; Να… παραπλανήθηκαν κι αυτοί, κ. Σανιδά, όπως οι υπουργοί ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο, που πρέπει να διερευνηθεί;


Σχολιάστε εδώ