Το ρεπορτάζ του «Π» για τον πόλεμο, πολύ πριν αυτός ξεκινήσει…

Οι τακτικοί αναγνώστες του «Π», που μας επιλέγουν και μέσα στο καλοκαίρι, είχαν λάβει έγκαιρα γνώση αυτών που θα επακολουθούσαν τον Σεπτέμβριο. Η μάχη εναντίον της κυβέρνησης από τον Alpha, η υποστήριξή της από το Alter και η νέα συνεργασία Κοντομηνά – Μπόμπολα είχαν προαναγγελθεί σ’ ένα εκτενές ρεπορτάζ. Το άρθρο της «Αξίας» του περασμένου Σαββάτου ήρθε να επιβεβαιώσει αυτά που το «Π» έγραφε από τις 20 Ιουλίου 2008.
«Οι συζητήσεις για άλλο πόλο
Ο Δ. Κοντομηνάς, που και στο παρελθόν συνεργάστηκε με Μπόμπολα και Λαμπράκη, τώρα φαίνεται να είναι μόνος του στο πεδίο της σύγκρουσης, αλλά δεν είναι έτσι. Για διαφορετικούς λόγους, με άξονα όμως την πίεση που ασκεί το Alter στις ειδήσεις έναντι του Mega και του ΑΝΤ1, πιο κοντά στον πρόεδρο του Alpha φαίνεται πως ήρθε το συγκρότημα του Πήγασου, αλλά και ο ΑΝΤ1. Επίσης, το βέβαιο είναι πως και ο Δ. Κοντομηνάς συγκεντρώνει τους δικούς του φακέλους για τους ανταγωνιστές του.»
Κεντρικό μας θέμα τότε ήταν πως το Alter είναι ο «νέος πόλος που απειλεί Mega – ANT1», σημειώνοντας πως «για πρώτη φορά γύρω από το Alter (οικογένεια Γ. Κουρή 51% – Κ. Γιαννίκος 25%) δημιουργείται μια δυναμική παρέμβασης στο πολιτικό σκηνικό. Με δεδομένη τη συμμαχία του Γ. Κουρή με τον Σ. Ψυχάρη, το συγκρότημα, έχοντας στην ομάδα τον Ν. Χατζηνικολάου, τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο, τον Γ. Τράγκα σε δίδυμο με την Κ. Μακρή και τη Μ. Ζαχαρέα, σύζυγο του Θόδωρου Ρουσόπουλου, απευθύνεται σε διαφορετικά τμήματα του ακροατηρίου.
Και έχει τη δυνατότητα τετραπλής παρέμβασης, σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες και διαδίκτυο».


Σχολιάστε εδώ