Κοινή εταιρεία ΕΡΤ – «Νταβατζήδες»…

Αγώνα δρόμου θα πρέπει να δώσει η κοινή εταιρεία των ΕΙΤΗΣΕΕ – ΕΡΤ για να πιάσει -εάν το επιθυμεί- το χρονικό όριο της 1ης Νοεμβρίου 2008 και να εκπέμψουν ψηφιακά τα κανάλια της. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, χρειάζονται τουλάχιστον έξι μήνες προετοιμασία και χειμώνας χωρίς έντονα καιρικά φαινόμενα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στα βουνά και να μπορέσουν να εκπέμψουν ψηφιακά οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας, αρχικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η κοινή εταιρεία ΕΙΤΗΣΕΕ – ΕΡΤ είναι στο στάδιο της σύστασης, ενώ την πρόθεσή της να συμμετάσχει έχει εκφράσει και η NetMed.

•Κινητικότητα στην Κύπρο.
Εκτός από την κάθοδο της «Καθημερινής» στη Μεγαλόνησο για την έκδοση εβδομαδιαίου φύλλου, σε συνεργασία με τις Ειδικές Εκδόσεις, κινητικότητα σημειώνεται και γύρω από τον τηλεοπτικό σταθμό CNC Plus, συμφερόντων του ΑΚΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον από έλληνες και ξένους επενδυτές.

•Γκρίνιες από την «Εξέδρα» στην… Arrena. Παράπονα για τη μη ενεργοποίηση της συνεργασίας τους έχουν οι συντάκτες της «Εξέδρας» από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Β. Ρέστη Arrena, βλέποντας να συνάπτει συνεργασίες με δημοσιογράφους από άλλα ΜΜΕ. Η απελευθέρωση του στοιχήματος θα αυξήσει κι άλλο τα έσοδα των αθλητικών ΜΜΕ. Η αίσθηση είναι πως, εντός τετραμήνου, θα αλλάξει το καθεστώς και στην αγορά του στοιχήματος θα μπουν οι μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού που θα «χρυσώσουν» τα αθλητικά media. Γι’ αυτό και ως σήμερα έγιναν μεγάλες επενδύσεις από τα συγκροτήματα στον αθλητικό Τύπο.

•Όρο πως στις κυβερνητικές κρίσεις θα απουσιάζει από τον σχολιασμό της επικαιρότητας φαίνεται πως έχει στο συμβόλαιό της με το Alter η Μάρα Ζαχαρέα. Εάν ισχύει η πληροφορία, είναι ένας λογικός όρος για την προστασία και του Μέσου και της δημοσιογράφου.


Σχολιάστε εδώ