ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙ

Μετά τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Βίκτωρα Μητρόπουλο και Διονύση Ψωμιάδη, τους δύο που έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να είναι υποψήφιοι για την προεδρία στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ προκειμένου να κατέλθει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο που θα μπορούσε να τις κερδίσει, ο Διονύσης Ψωμιάδης ζήτησε βοήθεια και από το μεγάλο λιμάνι που παραδοσιακά στηρίζει τον Βασίλη Γκαγκάτση.
Ο Διονύσης Ψωμιάδης ζήτησε βοήθεια από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη για τις εκλογές της ΕΠΟ και μάλιστα τη ζήτησε μέσω του αδερφού του και νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος έχει ταχθεί εξαρχής στο πλευρό του αδελφού του και προσπαθεί να τον βοηθήσει όσο μπορεί για να κερδίσει τις εκλογές για την προεδρία της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, την περασμένη εβδομάδα έγινε ραντεβού ανάμεσα στον νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη με αντικείμενο τις επερχόμενες εκλογές στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από το ραντεβού προέκυψε ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν έκλεισε οριστικά την πόρτα για στήριξη του Διονύση Ψωμιάδη και δεν ξέκοψε μια και καλή ότι δεν θα του προσφέρει βοήθεια, όπως έκανε προ καιρού όταν για την προεδρία της ΕΠΟ «έπαιξε» και το όνομα του μέλος του ΔΣ Σοφοκλή Πιλάβιου. Στον κ. Πιλάβιο, παρά τις ικανότητές του, ο κ. Κόκκαλης ξέκοψε από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα τον στηρίξει, αφού προέρχεται από τον Παναθηναϊκό, του οποίου διετέλεσε μέλος του διοικητικού του συμβουλίου.
Στην περίπτωση Ψωμιάδη, ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν ξέκοψε το ότι δεν θα προσφέρει στήριξη, κάτι που όμως δεν είναι και το πιο πιθανό, αφού παραδοσιακά στηρίζει τον Βασίλη Γκαγκάτση, τον οποίο και αυτήν τη φορά δύσκολα θ’ αφήσει.
Επίσης, με δεδομένο το ότι ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ισχυρός και είναι το μεγάλο φαβορί για να επανεκλεγεί, πέραν της βοήθειας που ζητήθηκε από τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο Διονύσης Ψωμιάδης έχει συζητήσει και με άλλους παράγοντες του ποδοσφαίρου το ενδεχόμενο κοινής καθόδου στις εκλογές της ΕΠΟ, προκειμένου να υπάρξει συσπείρωση απέναντι στη σημερινή διοίκηση και τον σημερινό πρόεδρο. Όποιος από τους δύο, ο Βίκτωρας Μητρόπουλος ή ο Διονύσης Ψωμιάδης, κατέλθει τελικά στις εκλογές θα έχει και τη στήριξη της κυβέρνησης και του Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να βοηθήσει τον Διονύση Ψωμιάδη.


Σχολιάστε εδώ