ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Εμείς σας είχαμε ενημερώσει εδώ και τρεις εβδομάδες για το χάσμα ανάμεσα στους δύο συνεργάτες. Τότε που όλοι μιλούσαν για την άριστη συνεργασία, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός είχε αλώσει την Πράγα και έκανε το αποφασιστικό βήμα για την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκείνο το αποτέλεσμα λειτούργησε ως μανδύας, αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ότι απλώς κάλυψε τα προβλήματα, όμως δεν τα έλυσε.
Το χάσμα έγινε αντιληπτό από την κριτική που ασκήθηκε και στον Αντωνίου και τον Τεν Κάτε.
Όσοι στηρίζουν τον διευθυντή ποδοσφαίρου φόρτωσαν στον ολλανδό προπονητή τις ευθύνες για την απόδοση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και, ασφαλώς, για την ήττα. Τι ακριβώς χρεώνουν στον Τεν Κάτε οι υποστηρικτές του Αντωνίου; Πρώτα την εξουδετέρωση του Σαλπιγγίδη, επειδή αγωνίστηκε μακριά από την περιοχή. Έπειτα την εμμονή του να βάζει τον Καραγκούνη στις πτέρυγες. Εκεί βέβαια, που γίνεται πάρτι αφορά στην έμπνευσή του να βάλει στο αρχικό σχήμα τον Μουν και τον Γκάμπριελ σε ρόλο δεξιού χαφ.
Επίσης στον ολλανδό τεχνικό επιχειρούν, να φορτώσουν και την απώλεια των αποδυτηρίων επειδή βγήκε και δήλωσε ανοικτά ποιους παίκτες ξεχώρισε στο ντέρμπι. Οι επικριτές του υποστηρίζουν ότι έτσι διχάζονται οι ποδοσφαιριστές και βλέπει ο ένας τον άλλον με μισό μάτι. Γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο μέλλον.
Για τον τελευταίο λόγο δέχθηκε πυρά και ο Γιώργος Καραγκούνης. Κυρίως επειδή γκρίνιαζε διαρκώς προς τους συμπαίκτες του, αλλά και γιατί βγήκε στη συνέχεια και κάλυψε τον Κύρο Βασσάρα με τη φράση ότι έγινε ένα λάθος, αλλά χωρίς κίνητρο. Ο «Κάρα», δηλαδή, κλήθηκε εμμέσως σε απολογία επειδή είπε το αυτονόητο. Από την άλλη πλευρά, όσοι στηρίζουν τον Τεν Κάτε κατηγορούν τον Αντωνίου επειδή απέτυχε να βρει έναν αξιόλογο κεντρικό αμυντικό.
Οι ευθύνες, μάλιστα, πέφτουν πάνω του δίχως τον παραμικρό ενδοιασμό, καθώς και από τη διοίκηση υπάρχουν διαρροές ότι ο διευθυντής ποδοσφαίρου απέτυχε να ολοκληρώσει την απόκτηση κάποιου από τους αμυντικούς με τους οποίους συζήτησαν οι «πράσινοι».
Οι γκρίνιες για τον Αντωνίου, μάλιστα, έγιναν έντονες μετά τους διθυράμβους που έγραψαν οι Ισπανοί για την απόδοση του Πεγεράνο με τη φανέλα της Αλμερία, την εξαιρετική εμφάνιση του Σωτήρη Κυργιάκου ως παίκτη της ΑΕΚ και την ένταξη του Πελετιέρι στην «Ένωση».


Σχολιάστε εδώ