Και εγένετο… MΑD GREEKζ, στη Nova

Οι συνδρομητές της Νova θα έχουν έναν ακόμη λόγο να μην ξεκολλάνε από την οθόνη τους! Γιατί από τις 12 Σεπτεμβρίου, στη θέση 602, το MΑD GREEKζ, το νέο 100% ελληνικό μουσικό κανάλι του MAD, θα παίζει μόνο ελληνική μουσική, χωρίς διακοπές, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.
Μετά τις επιτυχημένες μουσικές υπηρεσίες MAD MUSIC, η συνεργασία MAD – Nova συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά. Το MΑD GREEKζ έρχεται στον ελληνικό τηλεοπτικό χώρο για να εμπλουτίσει το μουσικό «μπουκέτο» της Nova μεταδίδοντας όλα τα hits της σύγχρονης ελληνικής μουσικής απ’ όλα τα ρεύματα και τους καλλιτέχνες που πρωταγωνιστούν στα charts και ακούγονται δυνατά… Ποπ, ελαφρολαϊκά, λαϊκά, εναλλακτικά, έντεχνα, hip hop,
ροκ κ.ά. Interactive εκπομπές με υπηρεσίες sms αλλά και πολλές εκπλήξεις μέσα από αποκλειστικούς διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και μοναδικά προνόμια περιμένουν τους συνδρομητές της Nova.
Στο MAD Greekζ η μουσική καθημερινότητα αποκτά ελληνικό κέφι και ρυθμό, ενώ κάθε Σάββατο ένα ιδιαίτερα σχεδιασμένο μουσικό πρόγραμμα από νωρίς το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες «συνοδεύει» με καθαρόαιμο λαϊκό ρεπερτόριο τον θεατή σε κάθε βήμα του σαββατιάτικου night-out στις νυχτερινές πίστες!


Σχολιάστε εδώ