Πάλι οι… άλλοι φταίνε για την ντόπα!

Καλά, η Χαλκιά και ο Γκούσης μόνοι τους πήραν τα αναβολικά; Στον δρόμο τα βρήκαν; Κανένας… πλανόδιος τους τα έδωσε; Και τα κατάπιαν χωρίς… συνταγή; Καλά, για κορόιδα μας περνάνε; Μόνο για τους τίτλους και τα ζήτω είναι; Οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών δεν άκουσαν τίποτε για τον φόνο; Οι προπονητές δεν έβλεπαν τίποτα; Αλλά καλά κάνουν, από τη στιγμή που ξέρουν ότι δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα. Όχι μόνο γιατί κι εδώ η Δικαιοσύνη πάει σαν τον κάβουρα -τόσους μήνες κανέναν δεν βρήκε ένοχο- αλλά και γιατί είναι μπλεγμένοι πολλοί… Από πάνω μέχρι κάτω. Σημαία «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»… Το μετάλλιο με όποιο κόστος… Που θα τους φέρει δόξα και χρήμα. Μόνο που κάποια στιγμή οι… ισορροπίες σπάνε… Και τότε οι αθλητές στον τοίχο… Όχι ότι δεν είναι συνένοχοι… Οι άλλοι, οι κύριοι υπεύθυνοι, κάνουν τους Εισαγγελείς. Και τους Πόντιους Πιλάτους.

Το κύκλωμα είναι πανίσχυρο. Και δεν χαμπαριάζει από απειλές για Κορυδαλλό. Απόδειξη ότι συνέχισε να ντοπάρει και μετά το φιάσκο με τους αρσιβαρίστες.

Μαστίγιο είχαμε πει ότι έπρεπε να πάρει τότε ο Καραμανλής. Δεν έχει άλλη επιλογή. Να τους στείλει όλους στα σπίτια τους και να ξαναστηθεί από το μηδέν ο αθλητισμός. Σε βάσεις υγιείς. Κι όχι ως… βιομηχανία κατασκευής αθλητών. Με ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν κι όχι να αρπάξουν και να γίνουν επώνυμοι και μόνιμοι… παραγοντίσκοι…


Σχολιάστε εδώ