Αποστολικά και… άλλα

=Δεν βλέπει εκλογές ούτε ανασχηματισμό η Ντόρα. Τον ΤΕΩΣ τουλάχιστον τον είδε στο Π-ΕΚΕΙΝΟ;

=Ο στόχος δεν πρέπει μόνο να είναι να ξαναδείς αυτοδυναμία, αγαπητέ γραμματέα της ΝΔ, αλλά το πώς θα περάσει καλύτερα ο κόσμος. Γι’ αυτό σας ψηφίζει, αγαπητέ Ελευθέριε…

=Μπορεί να πήρε χάλκινο μετάλλιο η Χρυσο-Πηγή Δερβετζή στο τριπλούν, αλλά πήρε χρυσό στις καρδιές μας.

=Ωραίες «ΙΔΕΕΣ» για δημιουργία ομίλου με τα λεφτά του κράτους, κύριοι συνδικαλιστάδες.

=Λωλάθηκαν οι Διαρροείς συνεργάτες του Γιώργου που διαρρέουν ότι ο Γιώργος και η Διεθνής θα δώσουν στήριξη στον Ομπάμα. Ενώ το σωστό, αυτό που καταλαβαίνει ο κόσμος, είναι ότι ο Γιώργος ψάχνει στήριξη από τον Ομπάμα. Μια ματιά σου μόνο φτάνει αεροπλάνο να με κάνει, λέει ο Γιώργος για τον υποψήφιο Πρόεδρο των USA.

=Με το άγχος των γκάλοπ ζουν στο ΠΑΣΟΚ. Μην αγχώνονται, όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν, όπως λέει και ο σοφός λαός.

=Αφώτιστους τους άφησε η Παναγιά φέτος τους πολιτικούς αρχηγούς. Σάμπως πέρυσι που τους φώτισε τα ίδια και χειρότερα δεν έκαναν; Να πάει τσάμπα η φετινή φώτιση, σου λέει η Παναγιά, κρίμα δεν είναι; Ας τη δώσω κάπου αλλού.

=Αληθεύει ότι η επιχορήγηση που θα δοθεί στους πυρόπληκτους της Ηλείας είναι δάνειο; Διότι απ’ ό,τι λέει η πιάτσα, εδώ έχουν υποθηκεύσει και την επιχορήγηση του 2008 για δάνεια… άλλων εποχών…

=Το πλαφόν στα καύσιμα επεβλήθη για να πάρουν και άλλοι το μήνυμα για τις αυξήσεις που ονειρεύονται. Το καταλάβουν δεν το καταλάβουν, θα το καταλάβουν στο τέλος.

=Από αγκάθι βγαίνει ρόδο και από τη Ρόδο βγαίνει αγκάθι για τη «γαλάζια» κυβέρνηση.

=Γραμμή ΜΑΟ ακολουθούν οι Αννικοί… Από την περιφέρεια πάνε να κλείσουν την πρωτεύουσα. Μόνο να μην ξεχάσουν ότι για να μάθουν, όπως έλεγε ο ΜΑΟ, πρέπει να πάθουν. Αν έμαθαν… έμαθαν… έμαθαν θα το δείξει ο καιρός.

=Προφητικός πάλι ο Λαλιώτης, όχι μέσα από τη σιωπή του, αλλά μέσα από το βιβλίο του «ΠΥΞΙΔΑ». Προέβλεψε ότι ο Γιώργος θα μάθει κανό και θα έχει ΠΥΞΙΔΑ του το βιβλίο του. Πάντα μπροστά ο Ναπολέων του Κινήματος.

=Με των πολλών το πνίξιμο, πνίξιμο μη φοβάσαι. «Πράσινο» ρητό.

=Ποιος είναι ο Μούτσος στο ΠΑΣΟΚ;

=Ψιθυρίζεται στους διαδρόμους του Ολυμπιακού χωριού, σε επίπεδο ΕΟΕ και ομοσπονδιών, ότι ο χρυσός Ολυμπιονίκης του τζούντο Ηλίας Ηλιάδης έχει κάποιο πρόβλημα με το γόνατό του. Εμείς ευχόμαστε να είναι καλά ο αθλητής και να μην έχει πρόβλημα και να είναι μόνο ψίθυροι, αλλά αν έχει πρόβλημα με υγρό στο γόνατο, τότε γιατί πήγε στο Πεκίνο; Γιατί έγινε σημαιοφόρος ενώ θα έπρεπε να είναι στην Αθήνα; Κάθε απάντηση δεκτή, εμείς απλώς ρωτάμε, δεν υιοθετούμε τίποτα από τους ψιθύρους… του Π-Εκείνου.

=Πάντως την εκδίκηση της χώρας μας για την προβολή του ΤΕΩΣ την πήρε ο 7ος ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ Τσακμάκης.

=Βρέθηκε με παρέα συναθλητών του, συνοδών και γιατρών στις εξέδρες του γηπέδου και αγνοώντας τον υιό του ΤΕΩΣ, πριγκιπόπουλο Φίλιππο, που βρισκόταν με τον πατέρα παρέα, τον διέταξε με τον γνωστό αυθορμητισμό του (μάγκα, τράβα μια φωτογραφία) να γίνει φωτογράφος και να τους τραβάει φωτογραφίες, τον έκανε τον πρίγκιπα δούλο του. Μου φαίνεται εξελίσσεται σε παιδί ΣΠΙΘΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ.

=Ας σταματήσουμε τη μεταλλιοθηρία και τους πανηγυρισμούς. Ό,τι λάμπει δυστυχώς δεν είναι πάντα χρυσός, έχει και μεθυλτριενολόνη μπόλικη.

=Μετακομίζει ένα πτώμα από τη Χ. Τρικούπη στην Ιπποκράτους.

=Όταν πάρεις ένα πτώμα θαμμένο, πεθαμένο και το πας σε άλλον χώρο, άλλη διεύθυνση στο νεκροταφείο, δεν λέγεται μετακόμιση, αλλά ανάχωση… σύντροφοι.

=Μου φαίνεται θα τους προλάβει όλους ο Αλέκος στη στροφή. Θυμηθείτε το…

=Να μπει Χαλκιά το μαχαίρι στο θέμα του ντόπινγκ.

=Όλοι είμαστε μεγάλα παιδιά, όλοι γνωρίζουμε τι τρώμε, τι πίνουμε και πού το κάνουμε.

=Ο παππούς, ο ανιψιός και τα εγγονάκια, τι θα κάνουν τώρα έτσι που τα κατάφεραν στον ελληνικό αθλητισμό;

=Ανεβασμένο το μετοχολόγιο του Αβραμόπουλου στο Μαξίμου. Αυτά βλέπει η θυγατέρα και σκάει από το κακό της.

=Για να μην πάθουμε ομαδικό σοκ σε τούτη τη χώρα με τις διάφορες ιστορίες γύρω από τον έλεγχο και γιατί δεν πιάστηκαν ντοπέ σε άλλους ελέγχους. Το θέμα είναι πολύ απλό: Διότι δεν γινόταν ανίχνευση της ουσίας Μ3, άρα πώς να πιαστεί κάποιος ντοπέ όταν δεν γίνεται έλεγχος; Πώς είναι δυνατόν να κάνεις εξετάσεις αίματος χωρίς να σου κάνουν εξέταση για σάκχαρο και να ξέρεις ότι είσαι διαβητικός; Γίνεται; Φυσικά όχι. Για να μη μας τρελάνουν ορισμένοι ντόπερμαν.

=Μηδενική ανοχή υπόσχεται πάλι η πολιτεία. Ανοχή με μηδενικά, κοινώς μηδέν στο πηλίκον μάς υπόσχονται πάλι.

=Γιατί κυρία Πολιτεία δεν προχώρησες την έρευνα για το ντόπινγκ στην άρση βαρών, γιατί το κάνατε μούγγα τότε; Αν τότε βρίσκατε την άκρη δεν θα είχαμε πάθει αυτά τα ρεζιλίκια.

=Ας κάνει τον Αλογοφέσι υπουργό Δικαιοσύνης για να μπορεί τουλάχιστον να δικάζει γρήγορα τις αγωγές που θα κάνει κατά του Καρχιμάκη. Θα ‘ναι μια καλή λύση.

=Όταν, κύριε Αλογοφέσι, αποκαλούσατε τον Σημίτη «Αρχιερέα της διαπλοκής», ήταν πολιτική κριτική, κύριε υπουργέ των Εικονομικών; Για απαντήστε…

=Ήταν στην υπηρεσία Νικολαΐδη ο αστυνομικός, ναι ή όχι; Ποιος πολιτικός βοήθησε να γίνει η απόσπαση; Τι θα γίνει, συμπέθερε, με τις ορντινάτσες αστυνομικών;

=Το παρελθόν δεν ξεχνιέται, φίλε μου.

=Δεν τα πάει καλά το ζεύγος και μου φαίνεται ότι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα έχουμε οικογενειακούς αγώνες.

=Αλήθεια, με ποια διαπίστευση θα ήταν προπονητής της Χαλκιά στους Αγώνες ο Παναγιωτόπουλος;

=Πάντως αν είχε γεύση ο Παυλίδης, σαν σοκολάτα θα είχε γεύση πικραμύγδαλου.

=Τιμητής ο Μανούσης. ΑΙΔΩ γελάμε μέχρι να σκάσουμε από τα κλάματα…

=Το τυρί γίνεται από το γάλα. Ο τυρογαλάς από τι γίνεται;

=Ο Καρχιμάκης πίνει στην υγειά του Αλογοσκούφη και ο Αλογοσκούφης στην υγειά του Καρχιμάκη.

=Στον στρατό έχουμε θανάτους, αλλά οι στρατιές συμβούλων των υπουργάδων και των λοιπών συγγενών παραμένουν αθάνατοι στο φαγοπότι.

=Άρχισε αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ και ο κόσμος άρχισε πάλι να νιώθει τις γνωστές του ανησυχίες και τις περίεργες φαγούρες.

=Πάντως τα κιλά της τα πήρε η κυβέρνηση καλοκαιριάτικα. Έχουν κάνει κάτι στομάχια μούρλια οι κυβερνώντες. Δίαιτα, ρε… μας πήραν χαμπάρι.

=Για ποιον «πράσινο» κορυφαίο λένε οι κολλητοί του ότι με σταυρωμένα χέρια δεν γίνεσαι αρχηγός;

=Για να ρωτήσουμε την κυρία ΔΟΕ, που θέλει καθαρούς αγώνες, πώς ένας άνθρωπος ξεπερνά τις μηχανές στα 100 μέτρα και στα 200 μέτρα. Κάθε απάντηση δεκτή.

=Οι βόμβες στο ντόπινγκ και στον αθλητισμό, θα συνεχιστούν;

=Έχει μπανάνες η Τζαμάικα;

=Δεν ξέρω τι γίνεται στον στρατό με τους θανάτους των φαντάρων μας, αλλά η υπόθεση θέλει ψάξιμο.

=Το κανό θέλει ΠΥΞΙΔΑ όταν ταξιδεύει στη θάλασσα. Ναπολέοντα του Κινήματος, στείλε την ΠΥΞΙΔΑ σου γιατί θα χαθούμε.

=Θεέ μου, τα φαντάσματα βγήκαν και πάλι και μας μιλούν για τις ντόπες… Τρελαίνεσαι να τους ακούς, γιατί όντως δεν βλέπονται.

=Μην τρελαθούμε, το να είσαι ουροσυλλέκτης της WADA δεν είναι κανένας τίτλος τιμής και αξίας, μια απλή δουλειά για κανένα μεροκαματάκι είναι. Γιατί τόσο παραμύθι για ένα τέτοιο θέμα;


Σχολιάστε εδώ