Υπάρχουν και καλά νέα…

Να μη γκρινιάζουμε μόνο. Γιατί γίνονται και σωστά πράγματα, που δεν φθάνουν στο γυαλί, στα ερτζιανά, στις σελίδες των εφημερίδων, γιατί δεν κραυγάζουν, δεν πουλάνε.
Εμείς κάθε Κυριακή θα δίνουμε φωνή σ’ ό,τι καλό για τους πολίτες γίνεται και βοηθάει να λιγοστεύει ο πόνος και η ταλαιπωρία.
= Όποιος περάσει από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» θα εκπλαγεί. Νομίζεις ότι μπαίνεις σε 5 αστέρων ξενοδοχείο. Τύφλα να ‘χουν τα γνωστά ιδιωτικά Κέντρα Υγείας. Αστράφτουν όλα. Σεβασμός στον ασθενή. Πρόθυμοι οι γιατροί. Λειτουργικές οι ρυθμίσεις σ’ όλους τους χώρους. Κι όλα αυτά όχι γιατί το υπουργείο έδωσε περισσότερα λεφτά, αλλά γιατί ο διοικητής του νοσοκομείου έχει μεράκι. Μπράβο σ’ όλους όσοι δουλεύουν στο «Γιώργος Γεννηματά».
= Στο ΠΙΚΠΑ της Βούλας η ζωή για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες έχει αλλάξει. Χαίρονται τη θάλασσα όλα τα παιδιά, χωρίς διακρίσεις. Δημιουργήθηκε μια παραλία απόλυτα λειτουργική για τα παιδιά αυτά,
που εξασφαλίζει αυτονομία στις μετακινήσεις από και προς το νερό. Σ’ αυτήν την αλλαγή σημαντική ήταν η συμβολή της πρώην διευθύντριας του ΠΙΚΠΑ Αρετής Τσοχατζοπούλου. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια και ευχή να υπάρξουν μιμητές…


Σχολιάστε εδώ