Πατρινά και… άλλα

Ο εν λόγω αξιωματικός λέγεται ότι έχει στενή σχέση με συγκεκριμένα ΜΜΕ και διοχετεύει αποκλειστικά σε αυτά ειδήσεις, διασκεδάζει με το αφεντικό τους στα μπουζούκια (έχουμε και φωτογραφία), αλλά, κυρίως, έχει εξαπολύσει πόλεμο σε ανταγωνιστικά μέσα.
Με βάση τις καταγγελίες αυτές θα πρέπει να επισημάνουμε ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση για την οποία αναμένεται να ληφθούν πρωτοβουλίες από τον κ. Παυλόπουλο. Ο υπουργός γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει, έχει απόλυτη γνώση όλων των παραμέτρων και, όπως λένε οι πληροφορίες, δεν είναι μακριά η μέρα που ο εν λόγω αξιωματικός θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.
Κατά τα λοιπά θα έλεγε κανείς ότι επιβεβαιώνεται απολύτως ο Έκο, όταν έλεγε ότι αυτός ο μήνας είναι χωρίς ειδήσεις. Φυσικά υπάρχει παρασκήνιο, το οποίο αναμένεται να εκδηλωθεί τον επόμενο μήνα. Εννοούμε τις πρωτοβουλίες που αναμένεται να αναλάβουν τα δύο πιο ισχυρά τοπικά εκδοτικά συγκροτήματα. Η «Πελοπόννησος» και η «Ημέρα». Τι πρόκειται να κάνουν; Θα το δούμε το αμέσως προσεχές διάστημα.
Αυτό που ξέρουμε σήμερα είναι ότι η μεν «Πελοπόννησος» ετοιμάζει αντεπίθεση με σειρά περιοδικών, ενώ η άλλη πλευρά σκέπτεται την ουσιαστική αναβάθμιση του TELE-TIME.

Το PATRA TV πέρασε στα χέρια του Χρίστου Χριστόπουλου της «Γνώμης». Δεν ξέρω πώς, αφού η συχνότητα είχε περιέλθει στο κράτος… Πάντως πολλά λέγονται και ακούγονται…


Σχολιάστε εδώ