Κυκλώματα νονών και στον Πειραιά

Δεν είναι μόνο στη Μύκονο και την Πάτρα τα κυκλώματα των νονών της νύχτας. Οι… ρίζες τους βρίσκονται στον Πειραιά, όπου εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται υπό τις οδηγίες ιδιοκτητών νυχτερινών μαγαζιών και μαγαζιών με… φρουτάκια, που κάνουν όλο το «παιγνίδι» στην πόλη.
Στα χέρια του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πειραιά υπάρχει, όπως μαθαίνουμε, ολόκληρος φάκελος με στοιχεία για τη δράση των κυκλωμάτων αυτών και ήδη η Αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη τους και τους παρακολουθεί.
Το πιο ωραίο είναι ότι, όπως απέδειξε η αστυνομική έρευνα, κάποιοι από τους «νονούς» αυτούς το έχουν ρίξει… στα θεία για… ξεκάρφωμα και έχουν αρχίσει τις… δωρεές σε μοναστήρια και ιδρύματα!
Τα στοιχεία εις βάρος τους όμως, αφού οι περισσότεροι απ’ αυτούς έχουν πολλούς «ανοιχτούς λογαριασμούς» με τη Δικαιοσύνη, είναι τόσο πολλά που δεν τους… γλιτώνουν ούτε τα ιδρύματα ούτε οι… ηγούμενες των μοναστηριών όπου κάνουν αφιερώσεις και… τάματα! Η Εισαγγελία του Πειραιά είναι αποφασισμένη να… σπάσει το απόστημα και θα το κάνει ο… κόσμος να χαλάσει.


Σχολιάστε εδώ