Αποστολικά και… άλλα

=Το Κτημα…τολόγιο αναγκάζει πολλούς πολιτικούς να δηλώσουν το έσχες των σπιτιών, βιλών και λοιπών οικημάτων που έχουν αποκτήσει με τον τίμιο ιδρώτα τους. Για το πόθεν δεν βγάζουν κουβέντα οι έντιμοι πολιτικοί.

=Ποιος είναι ο ΓΙΩΡΓΗΑΝΝΑΣ του ΠΑΣΟΚ;

=Οι περισσότεροι και μεγαλύτεροι απατεώνες που ροκάνισαν το χρήμα του κράτους επί ΠΑΣΟΚ είναι οι πρώην Κνίτες και οι πρώην Ρηγάδες… Αν αμφιβάλλει κάποιος ας ρωτήσει τις διαδρομές κάποιων εμπλεκόμενων στην υπόθεση Ζήμενς και όχι μόνο.

=Σιγά μην περιμένουμε τον Παντα…ζεί να μας πει πόσα κόμματα είναι το ΠΑΣΟΚ… Κομμάτια και θρύψαλα είμαστε, αλλά δυστυχώς η πιτσαρικαρία δεν έχει αντιληφθεί ότι φταίει και η ίδια. Αν ήταν τα πράγματα διαφορετικά, δεν θα χρειαζόταν επισκέψεις για τον ίδιο στην Συγγρού 1…

=Να δούμε τώρα, συμπέθερε, που θα οπλοφορεί η ιδιωτική αστυνομία, αν θα πάρεις τους χιλιάδες αστυνομικούς υπηρέτριες που υπηρετούν ΕΔΩ και εκεί.

=Κώστα, στα σπίτια σας, τι θέλετε σ’ ένα σπασμένο μαγαζί…

=Τι να πούμε τι, τι να τραγουδήσουμε. Μέσα στη βροχή σαν κερί θα σβήσουμε. Απάντησε ο Γιώργος προς τον Σκανδαλίδη για την εκ βαθέων εξομολόγηση-συζήτηση που ζητάει ο Κώστας από τον Γιώργο.

=Έσβησε το κερί, Μαρία, το μαύρο φόρεμά σου βάλε, κάθε ωραία ιστορία έχει και ένα πικρό φινάλε. Πάλι μόνη της τριγυρίζει η κυρία. Άραγε τόσο λίγο κράτησε το κρυφό ειδύλλιο;

=Τα μελτέμια της οργής απειλούν τα δύο μεγάλα κόμματα.

=Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας, αλλά κάποιον τον είχε τυφλώσει το φως του χρήματος. Ήρθε η ώρα της εξαργύρωσης με βραχιολάκια στα χεράκια…

=Προ…ερετικό το μάθημα των θρησκευτικών. Του Κυρίου προ…δεηθώμεν. Κύριε ελέησον, τι μας περιμένει σε τούτο τον νέο πόλεμο. Από Ελένη Λουκά μέχρι Άνθιμο Θεσσαλονίκης και τον κύριο… ΕΛΛΗΝΑΡΧΗ…

=ΣΥΜ…ΚΗΔΕΙΕ…ΡΝΗΣΗ θα έχουμε μεταξύ ΣΥΝ και ΠΑΣΟΚ. Για κλάφ’ τα Χαράλαμπε πάνε τα πράγματα.

=Το μενού του μεγαλοπαράγοντα που τραπέζωσε βουλευτές των δύο κομμάτων, αλήθεια, περιλάμβανε και ΝΕΟ κόμμα; Οι βουλευτές της συζήτησης και των δύο κομμάτων δεν το απέκλεισαν. Πού θα πάει όμως η ιστορία, πότε θα μάθουμε;

=Κάποιοι κάνουν τα τελευταία μπάνια στις πισινάρες τους. Σε λίγο καιρό θα φορούν βραχιολάκια στα χεράκια.

=Η πιάτσα λέει ότι τρέμουν και ορισμένοι δημοσιογράφοι. Άραγε γιατί; Μήπως ψήνουν σε βραστήρες Ζήμενς το ρουφηχτό τους αυγουλάκι;

=Μπορώ να γίνω νονός του νέου κόμματος. Θα ονομάζεται ΠΑΣΥΝ, Πανελλήνιος – Συνασπισμός. Θα έχει ΔΟΜΗ και λειτουργία σαν την Ελιά της Ιταλίας. Πρόεδρος του ΠΑΣΥΝ θα είναι ο Αλαβάνος ή ο Λοβέρδος, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος ή ο Βενιζέλος και του ΣΥΝ ο Αλέξης Τσίπρας. Θέση αντιπροέδρου θα έχουν οι Παπαδημούλης και Άννα Διαμαντοπούλου… Μη γελάτε διότι έτσι θα γίνει στο ΤΕΛΟΣ.

=ΕΔΩ δεν μπορείτε να συνεργαστείτε στα κόμματά σας και ψάχνετε ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ για άλλα κόμματα. Ρε, ουστ από ΕΔΩ.

=Φύσηξαν μελτεμάκια, αλλά οι ζέστες στα κόμματα καλά κρατούν.

=Για να το παίζετε εσείς στρατηγοί, Μιχάλη μου, θέλετε στρατιώτες στο κόμμα. Πριτς…

=Στο ΠΑΣΟΚ πάντως μια χαρά τα καταφέρνουν. Αντί να απαντούν στη ΝΔ στέλνουν απαντήσεις μεταξύ τους. Σύμπτωμα και τούτο της Νέας Εποχής του Γιώργου.

=Αγαπητέ Κώστα, ΕΓΩ λέω να γράψω ένα ποίημα, να το διαβάσει ο Γιώργος στο Εθνικό Συμβούλιο και θα γίνει η εκ βαθέων ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

=Αυτό δεν είναι ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ αλλά ΧΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

=Γιώργο Αλογοσκούφη, πρόσεχε, διότι όταν ζητάς κάλυψη και την παίρνεις έρχεται η σειρά σου να μείνεις χωρίς φέσι. Μην ξεχνάς ότι ο Καραμανλής αντιγράφει τον Ανδρέα.

=Κουκουρούκου λένε ότι είναι η κατάσταση στο ρεύμα Βενιζέλου. Κούκου ο ένας, ρούκου ο άλλος, δεν βλέπω ΣΥΝ…τονισμό. Προέχουν τα μπάνια και βλέπουμε.

=Νέα ψηφιακή εποχή στην TV διά χειρός Ρουσούπουλου. Τα καλά να λέγονται, γιατί όντως ανοίγονται νέοι δρόμοι.

=Και ο κουμπάρος του τέως αρχισυνδικαλιστή, νυν αρχισυνδικαλιστής, θα πάει με την ΑΝΝΑ, τα χέρια έχουν δοθεί.


Σχολιάστε εδώ