ΤΑ ‘ΨΑΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Η ΓΙΑΝΝΑ

Άτολμη, χωρίς νεύρο και με πλαδαρό ύφος είναι οι χαρακτηρισμοί της Γιάννας για την εικόνα του «Ελεύθερου Τύπου». Δεν έκρυψε την απογοήτευσή της, λέγοντας ότι δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη, ενώ δεν έκρυψε ακόμη μια φορά την αντίδρασή της για το πρωτοσέλιδο με θέμα ότι η σοκολάτα θα είναι πανάκριβη!
«Δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η κατάσταση», τόνισε η Γιάννα Αγγελοπούλου. «Δεν με ενδιαφέρει ποια γραμμή θα ακολουθήσετε (εννοώντας ότι δεν τους επιβάλλει την πολιτική γραμμή), έχετε την απόλυτη ευθύνη για να γίνει ό,τι νομίζετε ώστε να διορθωθεί η εφημερίδα και τα αποτελέσματα θα πρέπει να φανούν μέχρι τον Σεπτέμβριο, αλλιώς θα προχωρήσω σε ριζικές αλλαγές».
Τα περί αλλαγής διευθυντή
Να σημειωθεί ότι υπάρχουν κάποιες φήμες ότι μετακομίζει από την «Καθημερινή» στον «Ελεύθερο Τύπο» ο Αλέξης Παπαχελάς. Λέγεται όμως ότι μάλλον οι φήμες αυτές ίσως στηρίζονται σε αντίδραση του Παπαχελά, όταν σε σύσκεψη με στελέχη της «Καθημερινής» φέρεται να είπε ο Αριστείδης Αλαφούζος, εις επήκοον όλων, ότι «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο μόνος διευθυντής που πέρασε από την “Καθημερινή” ήταν ο Κώστας Αγγελόπουλος». Κι αυτό θεωρήθηκε ως… βολιδοσκόπηση για επάνοδο του Αγγελόπουλου, για τον οποίο λέγεται ότι κατά καιρούς του έχουν γίνει κρούσεις να πάει στον «Ελεύθερο Τύπο».


Σχολιάστε εδώ