Ποντάρουν μόνο στο συναίσθημα

Χάσμα διαπίστωσαν οι άνθρωποι που κινούν πλέον τα νήματα στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ έπειτα από τις συναντήσεις τους με τον Νίκο Χατζή, τον Χρήστο Ταπούτο και τον Δημήτρη Παπανικολάου. Άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, οι τρεις πιο έμπειροι παίκτες της «Ένωσης» διαφώνησαν με τις προτάσεις που τους έγιναν, αλλά δεν έκλεισαν οριστικά την πόρτα στα στελέχη της ΚΑΕ. Κυρίως επειδή και οι τρεις βλέπουν με καλό μάτι και ιδιαίτερα συναισθηματικά την προσπάθεια επιβίωσης που γίνεται στην ΑΕΚ.
Ο Κώστας Φλεβαράκης εκφράζει την αισιοδοξία ότι θα δουλέψει τουλάχιστον με τους δύο από τις τρεις διεθνείς παίκτες. Όπως και οι παράγοντες της ομάδας, έτσι και ο προπονητής ποντάρει στο συναίσθημα των παικτών που θέλουν να συνδέσουν το όνομά τους με την αναγέννηση της ομάδας την οποία υποστηρίζουν και ως οπαδοί. Με δεδομένο το ιδιαίτερα χαμηλό μπάτζετ, το οποίο μετά βίας φτάνει τα 700.000 ευρώ, ο μακεδόνας τεχνικός αναζητά παίκτες με χαμηλό κόστος και τις τελευταίες ημέρες εξετάζει περιπτώσεις Σκανδιναβών, που δεν φημίζονται τόσο για την έφεσή τους στο άθλημα, αλλά από την εμπειρία του στις συγκεκριμένες χώρες θεωρεί ότι μπορεί να βρει ακατέργαστα διαμάντια.

Μετά το Πεκίνο
το τελευταίο δώρο
Στις Ηνωμένες Πολιτείες πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν άνθρωπο του Παναθηναϊκού να έχει προσεγγίσει τον Λούολ Ντενγκ ως απάντηση στη μεταγραφή του Τσίλντρες στον Ολυμπιακό. Στην Ελλάδα, βέβαια, τα σενάρια εμπλέκουν τους «πράσινους» με τον Νικ και τον Πατ Καλάθης, τους δύο Ελληνοαμερικανούς που απασχολούν έντονα την μπασκετική κοινωνία των ΗΠΑ. Ειδικά ο Νικ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη διάθεση του Γιώργου Σιγάλα, προπονητή της Εθνικής Νέων – Ανδρών. Είναι βέβαιο ότι οι δύο ομογενείς προτάθηκαν στους «πράσινους» από τον έλληνα εκπρόσωπό τους. Όπως μάλιστα λένε καλά πληροφορημένες πηγές, ο Νικ προστέθηκε στην πρόταση και ως δόλωμα για τον Πατ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο κολέγιο και αναζητά πλέον ένα επαγγελματικό συμβόλαιο.
Στον Παναθηναϊκό, πάντως, κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους. Κι όπως μαθαίνουμε, θα περιμένουν την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε κίνησή τους, καθώς καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου κέντρισε παίκτης που θα ταξιδέψει στο Πεκίνο με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.


Σχολιάστε εδώ