Ξενύχτι και πρωινό ξύπνημα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο κύριος όγκος των αθλημάτων διεξάγεται πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, κάτι που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις οι τηλεθεατές θα πρέπει να ξενυχτούν ή να ξυπνούν πολύ νωρίς το πρωί, ενώ υπάρχουν και μεταδόσεις σε πρωινές ώρες που είναι ώρες εργασίας για τον περισσότερο κόσμο.

Στη 1 π.μ. και στις 2 π.μ., στις 4 π.μ., στις 5 π.μ., στις 6.30 π.μ., στις 7 π.μ. και στις 8.30 π.μ. είναι οι συνηθέστερες ώρες διεξαγωγής αθλημάτων και κατʼ επέκταση των τηλεοπτικών μεταδόσεων της κρατικής τηλεόρασης, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν συνεχώς μεταδόσεις, με τις τελευταίες ζωντανές της ημέρας να ξεκινούν στις 2.30 μ.μ., ενώ κάθε απόγευμα και βράδυ θα υπάρχουν και εκπομπές ανασκόπησης της ημέρας, καθώς και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις.

Με 110 άτομα η αποστολή της ΕΡΤ

Τις 1056 ώρες μετάδοσης πρόκειται να φθάσει η κρατική τηλεόραση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ΕΡΤ πάει στο Πεκίνο με αποστολή 110 ατόμων (δημοσιογράφοι, σκηνοθέτες, παραγωγοί και τεχνικοί), η οποία θεωρείται αρκετά μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς ότι η παραγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, που ήταν σαφώς πολύ μεγαλύτερη, βγήκε με 120 άτομα…

Οι 1056 ώρες μετάδοσης περιλαμβάνουν απευθείας συνδέσεις, μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις, εκτενή ρεπορτάζ, ανασκοπήσεις των καλύτερων στιγμών, ειδικές εκπομπές, αφιερώματα και συνεντεύξεις, ενώ στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων μπαίνουν και τα τρία κρατικά κανάλια (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3), με πλήρη κάλυψη και στα 28 ολυμπιακά αθλήματα. Η ΕΤ1, η ΝΕΤ και η ΕΤ3, θα έχουν ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις όλων των αθλημάτων, που ξεκινούν από τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ θα υπάρχουν περιλήψεις όλων των αγώνων στη βραδινή ζώνη της ΝΕΤ, μετά το δελτίο ειδήσεων, και η ΕΤ3 θα μεταδίδει ζωντανά τους αγώνες ομαδικών αθλημάτων, καθώς και τρεις περιλήψεις ανά ημέρα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες και οι μεταδόσεις της κρατικής τηλεόρασης ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη με το ποδόσφαιρο των γυναικών, την Πέμπτη υπάρχει ποδόσφαιρο ανδρών και την Παρασκευή στις 3 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) θα μεταδοθεί απευθείας η τελετή έναρξης των Αγώνων.


Σχολιάστε εδώ