ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ!

ΟΝτέμης Νικολαΐδης δείχνει με τις κινήσεις του ότι θέλει να φτιάξει ομάδα για να χτυπήσει τον τίτλο χωρίς να υπολογίσει την ενίσχυση των βασικών αντιπάλων της και ειδικά του Παναθηναϊκού. Με την προσθήκη των Κυργιάκου, Μπασινά, άλλωστε, οι «κιτρινόμαυροι» καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό που δημιουργήθηκε στον κεντρικό άξονα από τις αποχωρήσεις των Άκη Ζήκου και Τραϊανού Δέλλα. Κάτι που αρέσει στον κόσμο, όπως προκύπτει και από την άνοδο την οποία παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας.
Η διοίκηση του Ντέμη Νικολαΐδη, βέβαια, καλείται να αντιμετωπίσει και επικοινωνιακά χτυπήματα κάτω από τη μέση. Την ώρα που ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ έκλεινε τον Σωτήρη Κυργιάκο, τον οποίο θα ήθελαν οι δύο «αιώνιοι» αν δεν συνέτρεχαν εξωαγωνιστικοί λόγοι, αλλά και τον Άγγελο Μπασινά, τα ΜΜΕ ασκούσαν κριτική για την πώληση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, τον οποίο ήταν δεδομένο πως δύσκολα θα χωρούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο, έστω και το ερχόμενο καλοκαίρι.
Πέρα από τον κεντρικό αμυντικό και τον «κόφτη», ο Δώνης έχει ζητήσει έναν πλάγιο μπακ για τη δεξιά πτέρυγα, καθώς πείστηκε πλέον ότι δεν μπορεί να καλύψει τη θέση ο Ράμος, αλλά κι έναν σέντερ φορ με δυνατότητα να παίξει πλάτη στην εστία. Η προοπτική απόκτησης των Σεϊταρίδη και Κωνσταντίνου ή Τζιμπούρ δίνει στον προπονητή της ΑΕΚ τα υλικά για να χτίσει την ομάδα όπως την οραματίζεται. Κάτι που τόνισε και στον Ντέμη Νικολαΐδη, καθώς θεωρεί ότι με τις συγκεκριμένες προσθήκες διαθέτει τους κατάλληλους παίκτες τόσο για το αγαπημένο του 4-3-3 όσο και για τις μεταλλάξεις, στις οποίες σκοπεύει να καταφύγει εάν κάποιο ματς δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.
Εκτός από τις μεταγραφές, όμως, στην ΑΕΚ κινούνται και για το προπονητικό κέντρο. Η έναρξη της σεζόν, μάλιστα, αναμένεται να συνδυαστεί και με τις ανακοινώσεις για τον χώρο που θα αντικαταστήσει τους Θρακομακεδόνες έπειτα από περίπου 25 χρόνια! Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση του νέου χώρου και των ενεργειών που έχουν ήδη γίνει θεωρείται θέμα ημερών!


Σχολιάστε εδώ