Θα κάνει κίνηση για Καστίγιο

Ιδιαίτερα στριμωγμένος αισθάνεται πλέον ο Σωκράτης Κόκκαλης, καθώς οι συνεργάτες στους οποίους εμπιστεύθηκε τη συγκρότηση του «ερυθρόλευκου» ρόστερ δείχνουν αδυναμία να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Η προσπάθεια απόκτησης του Ντιόγο αποτελεί το προσωπικό στοίχημα του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού και μας δικαιώνει απόλυτα για το ότι γράφαμε πως δεν εγκαταλείφθηκε η ιδέα απόκτησής του, παρά τις μεγάλες απαιτήσεις των Βραζιλιάνων. Τότε που όλοι μιλούσαν για απόσυρση της πειραϊκής ομάδας από την απόκτηση του 20χρονου παίκτη.

Ο Κόκκαλης, όμως, γνωρίζει πολύ καλά πόσο παγωμένος είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού. Έτσι, εκτός από την απόκτηση του Ντιόγο και του Γκιγιέρμε που αποτελεί την εναλλακτική λύση για τη γραμμή κρούσης, μπροστά ακόμα και από τον Εντού, κυρίως λόγω μεταπωλητικής αξίας, το αφεντικό των «ερυθρολεύκων» σκέφτεται πλέον σοβαρά να επιδιώξει τον επαναπατρισμό του Νέρι Καστίγιο. Όσο περνάνε οι μέρες τόσο αυξάνονται όσοι ζητούν την επιστροφή του διεθνή Μεξικανού, ενώ πλέον και ο τελευταίος έδειξε ότι επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα, έστω και ως δανεικός. Μόνο έτσι, άλλωστε, μπορεί να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός, αν και κάποιοι μάνατζερ διαδίδουν τις τελευταίες ημέρες ότι ο Καστίγιο έφυγε για τη Σαχτάρ με δανεισμό και πλέον στήνεται το σκηνικό για να δικαιολογηθεί η επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει στον Ολυμπιακό και η μαύρη λίστα που έφτιαξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Μέσα σε αυτήν βρίσκονται ουσιαστικά όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν επί θητείας Ίλια Ίβιτς. Ακόμα και για τον Γκαλέτι εξέφρασε παράπονα ο ισπανός τεχνικός, ο οποίος θέλει να δείξει την πόρτα εξόδου στον Ραούλ Μπράβο και τον Κριστιάν Λεντέσμα.


Σχολιάστε εδώ