Από το Περιστύλιο…

«Ψίχουλα» επίσης βγάζει ο Γιώργος Αλογοσκούφης (106.818), αφού η Δίκα τον ξεπερνά κατά πολύ με 349.061 ευρώ. Ομοίως η επιτυχημένη επαγγελματικά σύζυγός του… βλέπει αφ’ υψηλού τον Γιώργο Βουλγαράκη: 429.379 η Κατερίνα Πελέκη, 133.000 ο υπουργός!
Και το δηλωθέν όμως εισόδημα της Ντόρας Μπακογιάννη ωχριά μπροστά σ’ αυτό του συζύγου της: 181.299 εκείνη, 1.190.155 ο Ισίδωρος Κούβελος!
Στον κατάλογο και ένας σύζυγος πρώην υπουργός, ο Γεράσιμος Αρσένης, που δηλώνει λιγότερα από τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ σύζυγό του Λούκα Κατσέλη: 180.000 ευρώ η Λούκα, 88.000 ο Αρσένης.
νΤην αδυναμία τους στο χρηματιστήριο, τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά και στους τραπεζικούς λογαριασμούς, μαρτυρά το πόθεν έσχες κάποιων από τους πατέρες του έθνους.
Στους καταθέτες ο Μιλτιάδης Έβερτ (1,15 εκατ. δολάρια), ο Γ. Βουλγαράκης με τη σύζυγό του (2,25 εκατ. ευρώ), ο Χρήστος Φώλιας (950.000 ευρώ), ενώ η Φεβρωνία Πατριανάκου αναδεικνύεται πρωταθλήτρια με 1,286 εκατ. σε λίρες Αγγλίας.
Στους επενδυτές φαβορί ο Πέτρος Δούκας με 600.000 μετοχές τράπεζας αξίας 3,6 εκατ. ευρώ. Ο Χρήστος Φώλιας έχει 11.500 μετοχές Goody’s και ΔΕΗ, ο Γιώργος Σουφλιάς έχει μετοχές στις εταιρείες Μυτιληναίος, Τιτάν και Σιδενόρ, ο Γιάννης Διαμαντίδης έχει 7 μετοχές του Ολυμπιακού, ο Νίκος Σηφουνάκης 77.000 ευρώ σε 59 διαφορετικές εταιρείες, ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης έχει μετοχές αξίας 1,6 εκατ. ευρώ, ο Γιώργος Παπαγεωργίου έχει μετοχές σε 87 διαφορετικές εταιρείες, ο Αναστάσης Παπαληγούρας σε 12, ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης σε 90, ο Θόδωρος Πάγκαλος έχει μετοχές σε κατασκευαστική ύψους 123.000 ευρώ.
Η σύζυγος του Γεράσιμου Γιακουμάτου έχει γηροκομείο, ενώ η σύζυγος του Μιλτιάδη Έβερτ είναι μέτοχος σε εκδοτική επιχείρηση.
νΜεταξύ των βουλευτών που επιδεικνύουν αδυναμία στα ακίνητα ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο Γιώργος Βλάχος, ο Αριστοτέλης Παυλίδης και ο Λευτέρης Ζαγορίτης, ενώ οι Κρητικοί Μίμης Ανδρουλάκης και Μαρία Δαμανάκη, μάλλον προτιμούν τα βοσκοτόπια…
νΑντιθέτως ο Χρίστος Βερελής πούλησε οκτώ ακίνητα, ο Μιχάλης Λιάπης ένα φουσκωτό, ενώ ο Π. Παναγιωτόπουλος ρευστοποίησε αμοιβαία κεφάλαια αξίας 1.182.000 ευρώ.
νΠρωταθλητής και στα αυτοκίνητα ο Πέτρος Δούκας που έχει… όλα κι όλα εφτά! Σαφή αδυναμία στους τέσσερις τροχούς δηλώνουν ο Θανάσης Γιαννόπουλος (5), η Άντζελα Γκερέκου (5), ο Γιώργος Βουλγαράκης (3), ενώ ο Πάνος Μπεγλίτης έχει δύο ΙΧ με βέλγικες πινακίδες.
Στους εραστές των δίτροχων ο Άρης Σπηλιωτόπουλος (μηχανή 250 κ.εκ. και παπί), ο Νάσος Αλευράς, ο Αργύρης Γιαννόπουλος (δύο μοτοσικλέτες), ο Βύρων Πολύδωρας που άλλαξε την παλιά Χάρλεϊ, ενώ με παπάκι βρίσκονται ο Α. Παπαδόπουλος, ο Σάββας Τσιτουρίδης και ο Μ. Έβερτ.
νΔεν έχουν αυτοκίνητο ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Ηλίας Φωτιάδης και ο Μίμης Ανδρουλάκης, που έχει όμως τρία (!) η γυναίκα του… Ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπαντουβάς, πάντως, έχει ένα φορτηγό…
νΣτους σκαφάτους ο πρωθυπουργός, ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο Πάνος Καμμένος, ο Νάσος Αλευράς, ο Ν. Δένδιας, ο Αναστάσης Παπαληγούρας (σκάφος αναψυχής 4, 5 μέτρων), ο Δημήτρης Χριστοφιλογιάννης, ο Γιάννης Μαρίνος, ο Γιώργος Ανωμερίτης (ιστιοφόρο), και η Σοφία Σακοράφα.
Τώρα ως ιδιοκτήτες …βάρκας φέρονται οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πάνος Αδρακτάς, Βαγγέλης Αργύρης, Βασίλης Μιχαλολιάκος, Κώστας Κουκοδήμος, Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη (5,3 μέτρα), Μανώλης Φραγκιαδουλάκης, η Χρυσάνθη Μανωλιά (δύο βάρκες) και η Άννα Διαμαντοπούλου ιδιοκτήτρια κατεστραμμένου, όπως δηλώνει, κρις κραφτ.
νΑπό την άλλη πλευρά στους φτωχούς συγκαταλέγεται ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Κασαπίδης που έχει στην κατοχή του μόνο ένα στρέμμα στην Κοζάνη, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ρόζα Βρετού, ο Γιάννης Δημαράς με μηδέν καταθέσεις και μηδέν μετοχές και η πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη που έχει ένα σπίτι στα Χανιά και ένα αυτοκίνητο 12 ετών.
νΛατρεύουν το φυσικό κάλλος όπως φαίνεται από τη δήλωσή τους η Φάνη Πετραλιά που έχει… βραχονησίδα, ο Κώστας Μητσοτάκης που έχει το ύψωμα Ακρωτήρι στην Κρήτη, ο Μιχάλης Παντούλας με 19 στρέμματα δάσους στην Κρανιά και στο Καλάμι Ιωαννίνων και ο Σπ. Λιβανός που έχει το νησί Σκορπίδι στη Λευκάδα!
νΕπειδή διάγουμε πονηρούς καιρούς, ιδού τα πόθεν έσχες του Θόδωρου Τσουκάτου και του Τάσου Μαντέλη, τους οποίους απομάκρυνε ο Γιώργος Παπανδρέου λόγω Ζήμενς:
Ο πάλαι ποτέ στρατηγός του ΠΑΣΟΚ δηλώνει 31.050 ευρώ εισόδημα (17.368 η σύζυγός του), 15 ακίνητα εκ των οποίων τα 6 γκαράζ, 34.891 ευρώ αμοιβαία κεφάλαια και 56.144 ευρώ καταθέσεις.
Ο Τάσος Μαντέλης έχει εισόδημα 74.598 ευρώ, 41.154 η σύζυγός του, τριάντα ακίνητα εκ των οποίων ένα δασική έκταση, 3.055 μετοχές και 126.044 ευρώ καταθέσεις.


Σχολιάστε εδώ