Τι γίνεται στο τουρκικό νεκροταφείο;

Τι γίνεται στο τουρκικό νεκροταφείο στην Παλαιά Κοκκινιά; Πώς ξαφνικά, εν μια νυκτί, οι 4 τάφοι που υπήρχαν έγιναν 19! Οι 15 νέοι τάφοι γιατί δημιουργήθηκαν; Το βέβαιο είναι ότι… νεκροί δεν υπάρχουν. Αλλά οι περίοικοι είδαν τις τελευταίες μέρες μια περίεργη δραστηριότητα. Κάποιοι εργάτες (σ.σ.: οι οποίοι είναι υπάλληλοι της τουρκικής πρεσβείας) άνοιξαν 15 νέους τάφους, έβαλαν κάποια ανθρώπινα οστά μέσα στον καθένα, χωρίς να γνωρίζει κανένας που τα βρήκαν, και στη συνέχεια έστησαν και επιτύμβιες πλάκες!
Το τουρκικό νεκροταφείο βρίσκεται στην οδό Δομοκού και Αγ. Αναργύρων στην Π. Κοκκινιά και διοικητικά ανήκει στον Δήμο Πειραιά, οι υπάλληλοι όμως που το συντηρούν μισθοδοτούνται από την τουρκική πρεσβεία, η οποία έχει αναλάβει και τα έξοδα συντήρησης του νεκροταφείου.
Οι περίοικοι μόλις είδαν τους νέους τάφους ενημέρωσαν την Αστυνομία και το υπουργείο Εξωτερικών. Παράλληλα τηλεφώνησαν και στην τουρκική πρεσβεία. Από εκεί ενημερώθηκαν ότι δεν γινόταν… τίποτα, αλλά απλώς μια ανάπλαση του χώρου! Επίσης είπαν ότι έχουν πάρει άδεια από τον Δήμο Πειραιά.
Όταν ζητήθηκε όμως ο αριθμός άδειας, αρνήθηκαν να τον δώσουν… Στους αστυνομικούς που πήγαν στον χώρο είπαν ότι γίνονταν κάποια έργα για τα οποία έχει ενημερωθεί το υπουργείο Εξωτερικών! Ωστόσο οι αστυνομικοί κατέγραψαν ότι είδαν να δημιουργούνται νέοι τάφοι… Το θέμα εν προκειμένω είναι τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους οι τούρκοι και τι επιδιώκουν με την κατασκευή νέων ταφών στο νεκροταφείο;
Έχουν ενημερώσει κανέναν ή κάνουν του… κεφαλιού τους;
Στα ερωτήματα αυτά ποιος θα απαντήσει; Και κυρίως ποιος θα καθησυχάσει τους περίοικους που δεν ξέρουν τι να υποθέσουν;
Να σημειώσουμε ότι η τουρκική κυβέρνηση αποδίδει μεγάλη σημασία στο νεκροταφείο αυτό και μάλιστα ο Ερντογάν όταν προ διετίας είχε επισκεφθεί τη χώρα μας είχε πάει και το είχε δει! Ακριβώς λοιπόν επειδή οι τούρκοι αποδίδουν μεγάλη σημασία στο νεκροταφείο αυτό, θα πρέπει οι ενέργειες που κάνουν σ’ αυτό να μας προβληματίσουν…


Σχολιάστε εδώ