Τα διλήμματα του Ερνάντεθ

Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε ο Άρης στο πρώτο σοβαρό φιλικό με αντίπαλο τη σαφώς πιο έτοιμη Βέρντερ Βρέμης. Οι «κίτρινοι» αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στον ανασταλτικό τομέα, αλλά επιθετικά έδειξαν τις αρετές τους. Ανάλογο ήταν και το κοουτσάρισμα από τον Κίκε Ερνάντεθ, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερα αγχωμένος, καθώς έχει διαπιστώσει τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχουν οι παράγοντες της ομάδας. Στον ισπανό τεχνικό έχει γίνει σαφές ότι οι «κίτρινοι» δεν ικανοποιούνται από την 4η θέση και τη συμμετοχή τους στον τελικό Κυπέλλου που σφράγισαν την περσινή πορεία τους.
Τον πονοκέφαλο του Ερνάντεθ κάνει ακόμα πιο έντονο μια σειρά από διλήμματα για αρκετές θέσεις της βασικής 11άδας. Πρώτα απ’ όλα του τερματοφύλακα, καθώς ο Ισπανός έδινε προβάδισμα στον Κέλεμεν λόγω εμπειρίας, αλλά από τη διοίκηση θα προτιμούσαν τον Σηφάκη, ενώ στην προετοιμασία τα καλύτερα στοιχεία έδειξε ο Καρατζιοβαλής.
Έπειτα υπάρχει μία θέση στη μεσαία γραμμή. Με δεδομένο ότι δεν βγαίνουν οι Νεμπεγλέρας, Νάτσο Γκαρσία, παίζεται μία θέση ανάμεσα στον Τιάγκο Τζεντίλ και τον Μάριο Ρεγκέιρο. Ο Βραζιλιάνος έδειξε πολύ καλά στοιχεία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά ο Ουρουγουανός αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού και συνεπώς είναι επιθυμία όλων να αγωνιστεί και να εξελιχθεί σε ηγέτη της μεσαίας γραμμής. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, ο Ερνάντεθ θα ‘χει να αντιμετωπίσει την γκρίνια του Τζεντίλ, ο οποίος και πέρσι έβλεπε την πλάτη του Βλάνταν Ίβιτς.


Σχολιάστε εδώ