ΚΑΤΩ… στον ΠΕΙΡΑΙΑ

// Αναβαθμίζεται, εκσυγχρονίζεται και γίνεται πιο λειτουργική η δημοτική συγκοινωνία Πειραιά, με σκοπό να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες. Έτσι, θα ενισχυθεί με 10 νέα λεωφορεία σύγχρονης, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, προκειμένου να πυκνώσουν τα δρομολόγια και να διακινείται καλύτερα ο κόσμος. Θυμίζουμε ότι η διακίνηση με τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας είναι δωρεάν.
// Τελικά σε… άστοχη ενέργεια του επιθεωρητή του ΑΣΕΠ οφείλεται ο… θόρυβος που δημιουργήθηκε με τις προσλήψεις που δεν έκανε ο Δήμος Πειραιά. Ο περιφερειάρχης μετά από συνεννόηση με τον δήμαρχο αντιλήφθηκε ότι αυτό που γινόταν ήταν εκτός πραγματικότητας και έθεσε την υπόθεση στο αρχείο. Πάλι καλά…
// Τους αντιδημάρχους με τις συζύγους τους είχε καλέσει σε τραπέζι σε γνωστό παραλιακό μαγαζί ο Π. Φασούλας με τη σύζυγό του, την περασμένη εβδομάδα. Μεταξύ τυρού και αχλαδίου ειπώθηκαν πολλά και ακούστηκαν άλλα τόσα, ενώ το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό, γεγονός που απέδειξε ότι η κίνηση του δημάρχου ήταν ενδεδειγμένη.
// Των φρονίμων τα παιδιά πριν… πεινάσουν μαγειρεύουν. Αυτήν την παροιμία έχει υπόψη του, φαίνεται, ο πρόεδρος της ΔΕΠΕΠ Στ. Μπρατσόλης, ο οποίος από τώρα κάνει διευρωπαϊκό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου που θα διοργανώσει τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, ενώ θα φροντίσει και για τον στολισμό της πόλης.


Σχολιάστε εδώ