Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Η παρέα που εθεάθη είναι αυτή που πιθανώς να εξηγεί πολλά και πιθανώς να συνδέει τις διάφορες παραμέτρους της υπόθεσης των αναβολικών. Ίσως η παρέα αυτή και η σύνθεσή της να εξηγεί τη… διασπορά της ουσίας μεθυλτριενολόνη, με την οποία «πιάστηκαν» οι αρσιβαρίστες, στα διάφορα αθλήματα, αλλά και να δείχνει τον δρόμο στις αρχές που από την πρώτη στιγμή αναζητούσαν τα μέλη του κυκλώματος που διοχέτευσε τη συγκεκριμένη ουσία στην αγορά.
Στην παρέα λοιπόν της Νέας Μάκρης εθεάθησαν να τρώνε ένας προπονητής βαρέων αθλημάτων, τέως ομοσπονδιακός, δύο προπονητές του υγρού στίβου και κάποιοι ακόμη. Χαρακτηριστικό της παρέας είναι πως ο ένας εκ των προπονητών έχει διασυνδέσεις και σχέσεις με τα άλλα αθλήματα και ειδικότερα με τον στίβο, ενώ δύο από τους παρευρισκόμενους προπονητές έχουν αθλητές που βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση αναβολικών και πιο συγκεκριμένα της ουσίας μεθυλτριενολόνη…
Ο νοών νοείτω και βέβαια περισσότερα στοιχεία περί της παρέας αυτής, που ανεξάρτητα από το κακό που έχει κάνει στον ελληνικό αθλητισμό και σε πολλά νέα παιδιά έτρωγε το ψαράκι, είναι στη διάθεσή μας.
Η ουσία είναι πάντως πως, λιγότερο από δύο εβδομάδες από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, ο ελληνικός αθλητισμός έχει μπει σε μια πρωτοφανή δίνη αναβολικών και τα κρούσματα ντόπινγκ ξεσπούν το ένα μετά το άλλο. Οι δικαστικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα και την προσπάθεια να βρουν άκρη σε όλα αυτά και με στοιχεία να «καθήσουν» τους υπεύθυνους στο εδώλιο. Προς το παρόν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό πλημελήμματος σε όλους τους υπεύθυνους της άρσης βαρών (παράγοντες, προπονητές, αθλητές), αλλά ο φάκελος δεν έχει κλείσει και η έρευνα συνεχίζεται.


Σχολιάστε εδώ