Από τον Μάιο έχουν να πληρωθούν οι τριμηνίτες των δασαρχείων!

Μετά τους αγρότες, που επί μήνες τους κορόιδευαν με την… περίφημη επιστροφή του φόρου για το πετρέλαιο, κάτι που το ανέδειξε ως θέμα το «Π» την περασμένη Κυριακή και μέσα στην εβδομάδα το έκαναν πρώτο θέμα το «Έθνος» και ο «Ελεύθερος Τύπος» (χωρίς βέβαια να αναφέρουν την πηγή της πληροφορίας τους), κάτι που ανάγκασε τον Γ. Αλογοσκούφη μπροστά στη δημόσια κατακραυγή να υποσχεθεί ότι εντός διμήνου θα τη δώσει, νέα κατηγορία εργαζομένων εμφανίζεται δυσαρεστημένη.
Πρόκειται για τους τριμηνίτες έκτακτους υπαλλήλους του δασαρχείου, που τους έχει ανατεθεί το ιδιαίτερα σημαντικό έργο να προστατεύουν τα δάση από τις φωτιές τόσο στον τομέα της πρόληψης όσο και της καταστολής.
Οι υπάλληλοι αυτοί έχουν να δουν το… χρώμα του χρήματος από τον περασμένο Μάιο και έχουν φθάσει στα όρια της απόγνωσης, αφού κοντεύει να λήξει η σύμβασή τους (τον Σεπτέμβριο) και ακόμα δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ! Και ύστερα έχουμε από αυτούς τους απλήρωτους ανθρώπους την απαίτηση να… πέσουν στις φωτιές και να προστατεύσουν τα δάση.
Αυτό είναι βέβαιο ότι θα το κάνουν και το κάνουν, αλλά δεν μπορεί το κράτος μόνο να ζητάει. Θα πρέπει κάπου κάπου και να δίνει. Τουλάχιστον σε αυτούς που έχει υποχρέωση να δώσει…


Σχολιάστε εδώ