Ψάχνοντας για τον Παπάζογλου

Την επανάληψη της ιστορίας με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο φοβούνται στον Άρη με τον Θανάση Παπάζογλου. Παρά τις περσινές διαβεβαιώσεις για ανανέωση του συμβολαίου που θα δένει τον νεαρό επιθετικό με τους “κίτρινους” το θέμα πάγωσε. Σε συνδυασμό με την απόκτηση ξένων επιθετικών, στελέχη του Άρη ανησυχούν μήπως απογοητεθεί ο Παπάζογλου και αναζητήσει άλλη επαγγελματική στέγη.
Η ανησυχία πηγάζει από τη διαρροή πληροφοριών στη Θεσσαλονίκη που θέλουν δύο ατζέντηδες να έχουν ήδη προσεγγίσει τον νεαρό στράικερ και να του ζητούν τη συνεργασία με υποσχέσεις για μεταγραφή σε μεγάλη ελληνική ομάδα. Είναι βέβαιο ότι ο Παπάζογλου αρέσει σε ανθρώπους και των τριών μεγάλων ομάδων του τέως ΠΟΚ, αλλά από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο είναι αδύνατη η μεταγραφή χωρίς τη συγκατάθεση του Άρη. Αν, όμως, οι συνεχείς επαφές πιάσουν τόπο και ακολουθήσει ο Παπάζογλου το παράδειγμα του Παπαδόπουλου, οι “κίτρινοι” κινδυνεύουν να χάσουν έναν αξιόλογο παίκτη και κάθε διαπραγματευτικό ατού για την περίπτωση που αποφάσιζαν να τον πουλήσουν.
Με την επιστροφή της αποστολής από το εξωτερικό, ο Λάμπρος Σκόρδας θα καλέσει τον παίκτη να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αναπροσαρμογή αποδοχών. Για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων εάν τελικά ο Παπάζογλου πείσει τον Ερνάντεθ και με την απόδοσή του μπει για τα καλά στο μάτι τον αθηναϊκών ομάδων.


Σχολιάστε εδώ