ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ ή ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκε, επειδή το ΚΚΕ κατήγγειλε σύμπραξη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ με τον ΛΑΟΣ, στην προβοκατόρικη επίθεση κατά του ΚΚΕ. Γνωστή η υποκρισία και επαναλαμβανόμενη.
Πριν από 15 μήνες, κατά την περιοδεία της στην Κρήτη, η Αλέκα Παπαρήγα προειδοποίησε ότι ετοιμάζεται επίθεση – σκευωρία κατά του ΚΚΕ. Η απόδειξη ήρθε έναν μήνα αργότερα. Οι ηγεσίες του ΛΑΟΣ και του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλαν το ΚΚΕ για συμμετοχή στην εταιρεία Γερμανός!
Το ΚΚΕ απάντησε, ενώ οι δύο ηγεσίες, μαζί με συγκροτήματα των ΜΜΕ, αφού λασπολόγησαν, στη συνέχεια σιώπησαν, δίχως να έχουν αποδείξει τίποτα. Επόμενο, αφού ψεύδονταν.
Τώρα επανήλθαν. Πάλι τα ίδια. Και πάλι δεν απέδειξαν τίποτα. Ζητούν μάλιστα από το ΚΚΕ να δώσει στη δημοσιότητα τα οικονομικά του!
Η σύμπραξη είναι πλήρης. Λειτουργούν όπως τα δύο χέρια, όπου το ένα νίβει το άλλο. Με τι ανταλλάγματα η ηγεσία του ΛΑΟΣ παίζει τον ρόλο της δύναμης κρούσης; Καμία απάντηση…
Και η υποκρισία, μαζί με την επίθεση, συνεχίζονται: Μα έχουμε δημοκρατία! Τι φοβάστε να δώσετε τα οικονομικά στη δημοσιότητα; Άρα παίρνετε μαύρο χρήμα, φωνάζουν και οι δύο σε απόλυτη σύμπνοια!…
Τα κόμματα της αντιλαϊκής πολιτικής διαπλέκονται με το κεφάλαιο εκ των πραγμάτων. Ένα Κόμμα, όπως το ΚΚΕ, που παλεύει για την κατάργηση του κεφαλαίου, είναι αδύνατο να έχει σχέσεις μαζί του. Εκτός αν αποφάσιζε να αυτοκτονήσει, πράγμα που δεν πρόκειται να γίνει. Επιπλέον, ο κόσμος τους γνωρίζει πώς ζουν τα στελέχη του ΚΚΕ… Χώρια από το γεγονός ότι τα συνολικά έξοδα του ΚΚΕ στην κάθε προεκλογική περίοδο είναι ίδια ή και λιγότερα από τα έξοδα ενός εκ των στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ…
Όσο για τη δημοκρατία τους, τη χαρίζουμε. Η δημοκρατία φαίνεται στους τόπους δουλειάς. Εκεί όπου οι εργοδότες τρομοκρατούν, απειλούν και απολύουν, αν οι εργάτες συνδικαλιστούν. Η δημοκρατία φαίνεται και μόνο από το γεγονός ότι κανένα σκάνδαλο, επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν εξιχνιάστηκε. Όλα κουκουλώθηκαν. Ο καθένας κουκουλώνει τα δικά του και τα σκάνδαλα του άλλου.
Ο λαός βγάζει συμπεράσματα και στην πορεία θα βγάλει περισσότερα.


Σχολιάστε εδώ