Πάνω απο 300.000 οι επισκέπτες του www.mad.tv

Το www.mad.tv ανανεώθηκε και παρουσιάζεται με νέο πρόσωπο, προσφέροντας στους χρήστες καθημερινή ενημέρωση σε μουσικά θέματα και showbiz από την Ελλάδα και τον κόσμο. Δίκαια έχει χαρακτηριστεί μια από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες στο ελληνικό internet, με πάνω από 300.000 επισκέπτες τον μήνα.
Ακολουθώντας τις νέες τάσεις της εποχής που υποδεικνύουν πιο λιτή και λειτουργική σχεδίαση, δημιουργεί ένα πιο ευχάριστο και εύκολο στην πλοήγηση περιβάλλον για τον χρήστη. Ο σχεδιασμός της σελίδας γίνεται πιο φιλικός και οικείος. Η θεματολογία και οι ενότητες εμπλουτίζονται κάνοντάς το σημείο αναφοράς για όσα συμβαίνουν στη μουσική βιομηχανία. Η ενημέρωση με μουσικές και showbiz ειδήσεις είναι διαρκής και ανανεώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μια πολύ σημαντική υπηρεσία είναι η πλούσια βιβλιοθήκη video, η οποία περιλαμβάνει πολλά ξένα και ελληνικά video clips, εκπομπές του Mad -παλαιότερες αλλά και πρόσφατες- και πολλά άλλα.
Αξίζει να δούμε εν συντομία την πορεία του www. mad.tv και τις επιτυχίες του.
Τον Οκτώβριο του 2000 διοργανώθηκε το πρώτο live Webcast συναυλίας στην Ελλάδα. H συναυλία των Βρετανών Doves και των Closer στην Αθήνα αναμεταδόθηκε ζωντανά μέσα από το internet και πολλά μουσικά sites απ’ όλο τον κόσμο συνδέθηκαν με το www.mad.tv και αναμετέδωσαν τη συναυλία ζωντανά. Τον Νοέμβριο του 2000 για πρώτη φορά στην Ελλάδα μεταδόθηκε ζωντανά η απονομή του 7 φορές πλατινένιου δίσκου του Νότη Σφακιανάκη «ΧΧΧ Ενθύμιον» και οι Έλληνες από κάθε μεριά του πλανήτη είχαν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν. Τον ίδιο μήνα το www.mad.tv βραβεύτηκε ως ένα από τα 100 καλύτερα μουσικά sites στον κόσμο και είναι το μόνο ελληνικό site που προκρίθηκε σε διαγωνισμό που προκήρυξε το γνωστό βρετανικό μουσικό portal Dotmusic.com.
Τον Ιούλιο του 2001 το www.mad.tv, κατόπιν μιας έρευνας που διεξήχθη μεταξύ των τηλεοπτικών ιστοσελίδων από την yellownetroad.com., διακρίθηκε και βραβεύτηκε ως το καλύτερο και πιο interactive site τηλεοπτικού καναλιού στην Ελλάδα. Τον Δεκέμβριο του 2002 μπήκε για δεύτερη φορά στη λίστα με τα 50 καλύτερα sites στον κόσμο, στον διαγωνισμό που διοργανώθηκε στο internet, από το Dotmusic. com. Τo 2004, στον ίδιο πάλι διαγωνισμό, το site του Mad βρισκόταν μέσα στα 13 καλύτερα μουσικά sites. Σε πανελλήνιο επίπεδο, σύμφωνα με μια έρευνα που διεξάχθηκε το 2004 από την Bari Focus, το site του Mad βρίσκεται στην πρώτη τετράδα αρεσκείας των ελλήνων χρηστών του internet. Από το 2007 το www.mad.tv αποτελεί το νέο μέλος του IAB Hellas (Interactive Advertising Bureau Hellas) στην κατηγορία On line media.


Σχολιάστε εδώ